Kebab Sangen – Kan jeg få kebab?

Kebab Sangen, hvor der bliver sunget “Kan jeg få kebab?” er en rimelig gammel sang, og selvom mange kender den, synes jeg, det er på sin plads, at smide den herind på bloggen … Først og fremmest skal vi have en lytter til Kebab Sangen som den blev udformet til at starte med.

Kebab Sangen (kun musik)

Derefter kan vi jo tage et kig på en video af Kebab Sangen, som er lavet af nogle folk, der kalder sig Flemmings Helte. Er det også dem, der står bag den originale udgave? Jeg ved det ikke …

Flemmings Helte: Kebab Sangen

Mener du det? Kan jeg virkelig få kebab?

Jeg ved ikke, hvem der har lavet Kebab Sangen – altså den originale – men videoen er måske en tand for underlig. Jeg foretrækker i hvert fald originalen. Det er i hvert fald lidt sort humor 🙂

3 tanker om “Kebab Sangen – Kan jeg få kebab?”

  1. Uha det er længe siden jeg først hørte kebabsangen, desværre er de originale kunstneres navn enten gået tabt, eller også har de aldrig oplyst det.
    Jeg er ikke sikker men jeg mener at Flemmings Helte er navnet på et tv-program, som ikke har et fast hold, men nærmere er et program hvor udvalgte grupper kan indsende deres videoer til. Så dem der er i videoen der hedder ikke flemmings helte, men ifølge DR’s side “Rasse og Casse”
    Jeg kan ikke helt afgøre om det også er dem der har lavet den originale version, men stemmerne minder da en del om dem fra den originale version.

  2. Okay, så fik jeg lige undersøgt yderligere. Det er “Rasse og Casse” som står bag den gamle kebabsang også.
    På deres hjemmeside (rasseogcasse.dk) kan man under lyd finde nogle gamle radiorevyer som de har lavet.
    De er faktisk ret sjove mange af dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *