Brugervenlige eksterne links – WordPress plugin

Lige en hurtig post herfra om et fint WordPress plugin, der efter min mening gør dine eksterne links mere brugervenlige.

Jeg prøver hele tiden at finde de fedeste plugins, men der er meget skidt derude. Så jeg synes, det er det værd at fremhæve et plugin – også selvom det ikke gør de store ting.

Egentlig ledte jeg efter et plugin, der kunne åbne mine udgående links i et nyt vindue, og det fandt jeg så; men det kunne også lidt mere. Med External links – som plugin’et sjovt nok hedder – kan du tilføje et lille pil-ikon, der indikerer, at linket henviser til en anden side end min egen.

Så ja. Hvis du ser et link med en pil, så ved du også, at linket bliver åbnet i et nyt vindue og at det henviser til en anden side end min egen. En lille ting … men rart.

Hent det her: External links

Og hvis du vil sætte nofollow på alle eksterne links, kan dette plugin også klare jobbet for dig.

4 tanker om “Brugervenlige eksterne links – WordPress plugin”

 1. Hey Emil 🙂

  Jep. Jeg har også set dit indlæg, og har afprøvet de plugins, du nævner.

  KB Linker droppede jeg vist til fordel for et andet plugin, der gjorde nogenlunde det samme. Men nu har jeg helt droppet at automatisere links, for det kan give bøvl, og jeg synes, det er mere optimalt at kunne styre sine links 100 %.

  Akismet bruger jeg jo ikke mere, og AIO SEO Pack er jo standard.

  Breadcrumbs har jeg ikke behov for, og mht. dofollow, så foretrækker jeg KLART Nofollow Case by Case. Prøv det 🙂

 2. Hey!

  Jeg vil sku hellere lave et dofollow link om til nofollow hvis jeg ser at det kun er for at spamme, end at tro at alle kun gør det for en smule linkjuice.

  KB Linker er nok det plugin som jeg er mest glad for – selvom at det kunne forbedres meget. Benyttes det rigtigt kan man få en helt fantastisk linkstruktur.

  Akismet vil jeg til en hver tid kun bruge på blogs som jeg tit opdaterer – så tager det ikke lang tid og se om der er noget i spambakken. At gode kommentarer skal gå til spilde er ikke så smart!

  / Emil

 3. “Jeg vil sku hellere lave et dofollow link om til nofollow hvis jeg ser at det kun er for at spamme, end at tro at alle kun gør det for en smule linkjuice.”

  Ja? Det er jo netop dét, du kan gøre med Nofollow Case by Case.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *