Forbedrede retningslinjer på min artikeldatabase

Det er på tide, at der kommer lidt mere gang i min artikeldatabase, og jeg har derfor i denne forbindelse lavet om på tingene – dog til alles fordel.

Jeg har skrevet kort om det på selve siden, men her får du en lidt længere forklaring.

Ingen gider at skrive om sig selv

Et af kravene var, at forfattere skulle skrive en kort tekst om sig selv – en profil. Men det er åbenbart blevet overset af de folk, som har oprettet en profil. Så derfor har jeg droppet dén den.

Nemmere tilmelding og godkendelse af artikler

Selve tilmeldingen har jeg gjort nemmere for kommende forfattere og for mig selv. Før skulle jeg godkende anmodninger og derefter oprette profiler manuelt. Dét har jeg også droppet, og i stedet har jeg gjort sådan, at “alle” kan blive forfattere uden min indblanding, men til gengæld vil jeg fra nu af skulle godkende alle artikler, inden de bliver offentliggjort. Det er bare bedst og klogest at gøre det sådan, for så er jeg sikker på, at der ikke pludselig kommer crap-artikler, som jeg senere hen bliver nødt til at ikke-offentliggøre.

Retninglinjerne i forhold til, hvor mange tags og hvor mange og hvilke kategorier, der skal tildeles en artikel, har jeg også fjernet. Jeg tildeler selv kategorier og tags i selve godkendelsesprocessen.

Hold kæft, det vrimler med artikeldatabaser

Lige siden Brian Brandt lavede artikeldatabase.dk, og i spænd med, at danske linkkatalogers død er blevet forudset af danske SEO dudes, er det begyndt at blomstre så fint så fint med dot dk-artikeldatabaser. Lav selv en Google-søgning. Det vrimler med dem … og det stopper ikke her. Læs evt. min artikel: *fjernet* Artikeldatabaser er på vej frem – Og derfor uddør linkkataloger.

Gad vide, hvordan det kommer til at se ud om et år?

Og nu fik jeg heldigivs nået at skrive dagens indlæg på trods af svigermekanik-besøg

Hils dig selv 🙂

9 tanker om “Forbedrede retningslinjer på min artikeldatabase”

 1. Udover at Google har straffet mange af dem, så er 595.dk blevet hacket og flere af de andre er ufattelig længe om at godkende nye artikler – hvis de overhovedet gør det mere og nå ja, den nye lvl.dk er blevet til no follow.

 2. Hej Lene Magle
  Tusind tak 🙂

  Hej “Piercing” 🙂

  Ærgerligt med 595.dk 🙁 Jeg væmmes ved tanken om folk, der gør den slags. Føj.

  De tre små artikeldatabaser, lvl.dk, sru.dk og vnb.dk røg også med ned. Anders har så efterfølgende valgt at sætte nofollow på udgående links på alle tre sider.

 3. Det synes jeg bestemt ikke. Uanset, om der er nofollow på links eller ej, kan du sagtens tiltrække besøg til din hjemmeside via en artikel, hvis folk finder den.

  Wikipedia har nofollow på links – men hvis du har mulighed for at placere en henvisning til din egen hjemmeside nederst i en Wikipedia-artikel, så kan du potentielt få masser af besøgende.

 4. Hejsa

  Jeg siger også med at det er gode ændringer der er indført, og så vil jeg lige fortsætte på Piercings indlæg, det er nemlig rigtig ærgerligt når artikeldatabaser er flere måneder om at godkende en artikel. Og mange steder får man ikke besked hvis en artikel ikke eller er blevet godkendt. Måske hvis det ikke er for krævende kunne du indføre at man fik en mail når en artikel er blevet godkendt eller kasseret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *