Mit interview om søvnproblemer i 24timer

Sidste år havde jeg problemer med at sove. Det gik faktisk så vidt, at jeg ikke fik søvn i 72 timer. Det skrev jeg et blogindlæg om, og det er blevet fundet af en journalist fra 24timer, som åbenbart synes, det var spændende.

Artiklen kan du læse inde på 24timer.dk her. Den skulle også meget gerne være at finde i trykudgaven.

Lidt tanker

Andet end opgaven i tankerne: Hvis du allerede har læst mit indlæg fra sidste år, er der ikke meget nyt at komme efter. Historien er vinklet således, at det var min førsteårsopgave, der var skyld i søvnproblemerne; men det er kun en del af sandheden, for jeg havde også en hvis lady i tankerne 😉

Intet link: Jeg forsøgte selvfølgelig at få et link til min blog i artiklen, men den del, hvor der stod, at jeg blogger på BonusNinja.net, blev redigeret væk. Nå ja, det er måske heller ikke vildt relevant, og netaviser er jo generelt meget afholdende, når det handler om at linke til andre sites.

Mit billede er underligt cuttet: Det billede, 24timer har valgt at bruge i artiklen, er klippet et lidt underligt sted. Det ligner, at jeg har en eller anden underlig ting på halsen … men faktisk er det bare et babyhoved, som (næsten) er klippet væk. Det ligner fandeme, at jeg har en deform hals >_>

Det fulde billede kan du se her:

Jan og Tims baby

10 tanker om “Mit interview om søvnproblemer i 24timer”

 1. Tillykke med interviewet (om end det kunne være lidt nice med et link :P).
  Billedet ser, ja, mærkeligt ud … >_>

  Er der egentlig nogen bestemt grund til, at din blog har stået stille i en uges tid?

 2. Takker 🙂

  Jeg har været meget inaktiv på denne blog, fordi jeg er gået 100 % selvstændig (indtil 1. august, hvor jeg går videre med min uddannelse). Bruger meget tid på at få nogle større webprojekter/hjemmesider op at køre, og så bruger jeg fritiden med kæresten … ooog, vi har haft travlt med at finde bolig og aaalt muligt andet 🙂

  Boligen er heldigvis fundet, og mange andre ting er ved at komme på plads, så jeg vil prøve at blogge lidt mere det næste stykke tid.

 3. Lyder spændende. Held og lykke med dine initiativer (hvis bare de bliver lidt mere seriøse end BonusNinja WæpSjoppen :P)

  (har i øvrigt netop opdaget, at jeg har blogget næsten hver dag i en hel uge i træk o.O)

 4. Også tillykke med interviewet og det gode billede herfra 😉

  Og ikke mindst med boligen!

  Personligt synes jeg at jeg har det hårdt hvis jeg ikke får mine 9 timers søvn hver nat, så lyder godt nok hårdt med 72 timer i streg!

 5. Tak, Rolf 🙂

  Jeg har det selv forfærdeligt (især maven har det underligt), hvis ikke jeg får min søvn, og det blev bestemt heller ikke bedre efter mange timer uden søvn 😐

 6. @WIkzo

  Haha. De er mere seriøse end “webshoppen”, strudsedating og alt det der. Bare rolig 😛

  Og tillykke med bloggeriet. Det er lækkert at være inde i sådan en periode 🙂

 7. Heh, jeg får heller ikke nok søvn – dog næsten kun i perioder, hvor jeg er alt for optaget af arbejde m.m. 🙂

 8. Tillykke med artiklen, og at du ikke hatr en deform hals som vi alle gik og troede 😛

  Man kan godt mærke at det er en gratisavis. Hvis ikke det var fordi at du var med i historien – hold kæft hvor ville den være uinteressant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *