Arcade stick – Køb DK’s bedste arkade-joystick til PS3 og Xbox 360

Min gode ven Rune (a.k.a. MeisterDwarf), som jeg har lært at kende igennem Tekken community’et for mange år siden, har i efterhånden lang tid beskæftiget sig med at lave og sælge custom-made arcade sticks – altså arcade sticks, hvor du selv kan bestemme, hvordan det hele skal se ud. Sådan et stick – også kaldet arkade-joystick eller arcadestick – kan spille sammen med PlayStation eller Xbox 360.

Rune laver mere eller mindre det hele selv. Han bruger det fineste af det fineste træ, og selve indmaden er af den allerhøjeste kvalitet, som i øvrigt anvendes i rigtige arkademaskiner. Tjek fx den her lækre, hvide, trådløse fætter til PS3.

Hvid arcade stick til PS3

Personligt er jeg virkelig dårlig til at spille på stick – jeg holder mig til pad – men flere og flere begynder at tage det til sig, fordi der er en række fordele – især i forbindelse med fighting games. Hvis du har en tendens til at få ondt i fingrene af at spille, eller vil du gerne kunne udføre bestemte moves hurtigere, så er et arcade stick vejen frem.

Du kan selv vælge træsort, farver, billede og meget mere. Her er endnu et foto:

Arcade joystick

Hvad koster det?

Det kommer an på, hvad du vil have. Skal det være trådløst, skal du af med lidt mere. Men du skal nok regne med en pris på ca. 900 kr. og opefter. Og det er faktisk meget billigt i forhold til, hvad du får. Kvaliteten er ekstremt høj og kan på ingen måde måle sig med de fesne sticks, du kan købe i danske netshops.

Nå, men lad mig runde af. Jeg kender flere, som har købt hos Rune, og ALLE er tilfredse. Er du på udkig efter den bedste kvalitet, så skal du investere i et custom-made “MeisterStick”. Han kan kontaktes på

meisterdwarf [snabeldyrnæse] hotmail [prik] com

Du kan også læse mere på GamersLounge, hvor du kan få flere informationer om det hele.

Lad os afslutte med nogle lækre trækasser til arcade sticks, som længes efter en ny ejer:

Kasser af træ

8 tanker om “Arcade stick – Køb DK’s bedste arkade-joystick til PS3 og Xbox 360”

 1. Nice one!

  Sidder og får helt vild lyst til at bruge penge (selvom jeg ikke spiller fighting xD)

  Kan han også lave andre typer af controllers om?
  Eller hvad med et tastatur?

 2. Hah 🙂

  Han har vist aldrig lavet andre type controllers, men du kan jo spørge ham, om han kan/gider 🙂

 3. Heeej jeg vil rigtig gerne har du sender mig en e-mail kan se at siden er gammel og ved ikke om du stadigvæk laver det. men er rigtig ist i et !

 4. Hej Mchael

  Tak for din kommentar.

  Prøv at kontakte min ven Rune på den mail, jeg har oplyst i indlægget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *