12 tanker om “Jeg vil gerne vise det, men jeg “må” ikke”

 1. Spænende… Er selv blevet ret hooked på webdesign. Har forhåbentligt snart en side at vise frem 🙂 (Der er lige nogle ting der skal på plads inden offentliggørelsen.)

 2. Hvad med at teksten under logoet skifter, sådan ca. 100 gange om året ;)?

  I specielle tilfælde kunne det så også stå med andre farver, eller noget 😀

  Ellers lyder det nu fedt nok :)!

 3. Tak for refleksionerne over det ny design. Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt du mener, at du er i gang med nyt logo og subheader — eller om det handler om et nyt wordpress-theme fra bunden.

  Jeg har kigget forbi her et par gange og været lidt i tvivl om, hvad det egentlig handler om. Humor, SEO, medier — og nu wordpress design. Så måske der ville være ræson i at homogenisere den redaktionelle linje også?

  Alt godt & go’ weekend!

  Kasper

 4. @Lukas
  God ide 🙂 Det skal jeg klart overveje. Jeg ville nu gerne have en fast tagline. Men jeg har det med ikke at kunne fastholde mig til én ting, og derfor ville det jo være perfekt med skiftende taglines. Hmm… det skal jeg lige reflektere/meditere lidt over 🙂 Ooooommmmmmm….

  @Emil
  Ha-ha 😀 Ja — det kan jo være, at bloggen kommer ud af feta-stadiet. You never know!

  @Kasper
  Det glæder mig da, at du kigger ind engang imellem. Jeg har også været inde at lure på din madblog en gang eller ti; mest fordi, du skriver kanon godt!

  Jeg synes ellers, det fremgår tydeligt i indlæggets første sætning, at det er et nyt WordPress theme, det handler om. Og længere nede i indlægget skriver jeg også om det nye logo + hjælp til at finde en tagline. Så ja — jeg er i gang med at designe og kode et helt nyt theme til bloggen, og jeg er også i gang med at designe et nyt logo.

  Bloggen har aldrig direkte handlet om WordPress-design; men jeg designer WordPress themes, og det kommer så også til udtryk i mine indlæg.

  Jeg kan godt forstå, hvis der er tvivl i forhold til, hvad min blog egentlig handler om. Udgangspunktet – til at starte med – har været sort humor eller bare “sjov og spas” generelt. Men det er samtidig også min personlige blog, og jeg skriver derfor om alt det, der interesserer mig og de ting, jeg dyrker — herunder SEO, WordPress, Google, blogging osv.

  Derfor er det svært for mig at homogenisere eller indskrænke mig således, at jeg kan sige, min blog handler om det og det. Jeg har allerede forsøgt at sprede mine interesser ud over andre sites, men det har været en fejl. Som jeg nævner, vil jeg hellere fokusere på at skrive udelukkende på denne blog. Og mens jeg skriver det her, tænker jeg, at min tagline – eller én af dem – måske skulle være: “Jeg skriver om det, der interesserer mig.” 🙂

  Hvis folk kommer herind for at læse om fx SEO, så må de finde sig i, at jeg også skriver om alt muligt andet, der ikke relaterer til SEO.

  Nå. Det var et lidt langt svar. Jeg er i hvert fald glad for din kommentar, for den har fået mig til at tænke en god del.

  God weekend 🙂

 5. Synes nu, designet på din side er meget pænt. Men logoet kunne måske godt bruge et “personligt touch” 🙂

 6. Jeg er egentlig en rimelig stor beundrer af dit nuværende theme. Kunne det tænkes, at det kunne lægges ud til download efter, at du har designet det nye?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *