Side 1 i Google på søgeordene sort humor

Et af målene med denne blog er, at komme til at ligge nr. 1 i Google, når man søger på sort humor. Det er gået lidt sløvt indtil videre – den højeste placering, jeg har haft, er side 7-8 stykker, og det er bare ikke godt nok. Men i dag skete der noget!

Side 1 i Google.com

I dag ligger jeg på side 1 – mere præcist nr. 8 på side 1 – hvis man søger på sort humor! Jeg har lavet nogle små ændringer på bloggen, og det har givet bonus. Første mål var netop, at jeg skulle komme til at være på side 1, for det er dér, man bliver fundet! Mit næste mål er at forblive på side 1, og derefter vil jeg gå efter en top 3-placering; til sidst går jeg efter førstepladsen.

Lå også på side 1 på sort snak i går

Jeg lå også på side 1 på “sort snak” i går, men nu er jeg rykket langt ned igen. Det var indlægget, der hedder Sort snak er livets essens, som i går lå på første side, men nu er det væk fra Google, og i stedet er det dette indlæg om sort snak, som igen ranker højest her på bloggen … dog kun på side 8 🙁 Og det er netop dét indlæg, jeg vil have op som nr. 1. Det lader bare til, at jeg bliver nødt til at lave nogle ændringer i indlægget, da det åbenbart ikke er helt optimeret :-/

Jan, det her er kedeligt at læse …

Det kan godt være, men du slipper ikke for det. Søgemaskineoptimering er nemlig noget, jeg interesserer mig ekstremt meget for. Tænk hvis du var så god til det, at du eksempelvis kunne få en webshop, der sælger babytøj, til at ligge nr. 1 i Google på søgeord som “babytøj”, “billigt babytøj”, “billigt børnetøj” osv. Hvis du ikke helt forstår pointen, så lad mig blot sige, at du ganske enkelt ville være meget velhavende, hvis denne webshop lå nr. 1 (forudsat, at din hjemmeside kan konvertere besøgende til reelle kunder).

Et billede af min nuværende Google-placering på “sort humor”

Ideen med at være på side 1 i Google

At ligge højt i Google på ord som sort humor, grineren, vittigheder, sjove links og alt det der, vil naturligvis ikke gøre mig rig. Jeg er ikke interesseret i at tjene penge på denne blog, og man kan ikke rigtig sælge sort humor 😀 Men bloggen her er, for mig, et sted, hvor jeg prøver at blive bedre til søgemaskineoptimering, og det håber jeg, at du som læser kan respektere, for målet med al denne søgemaskineoptimering på denne blog, er jo, at få den til at blive fundet på nettet, så der kan komme flere besøgende.

Jo flere besøgende, jo mere motiveret bliver jeg til at skrive herinde, og det vil blot betyde, at BonusNinja Blog bliver et mere livligt og sjovere sted at besøge 🙂

For at runde dette indlæg af, vil jeg kort nævne, at der her på bloggen snart vil være et interview med en mand, som har med sort humor at gøre.

Adios!

5 tanker om “Side 1 i Google på søgeordene sort humor”

 1. Tillykke med din Google-placering. Det er skægt at se, at din side langsomt bliver rangeret højere og højere oppe.

  Jeg håber, det samme vil ske for min mors kommende hjemmeside. Har netop set det blå logo, du har lavet, som jeg synes rigtig godt om 🙂

 2. Tusind tak, Gustav 🙂

  Ja! Jeg synes også, det er super fedt at se min side klatre op af Google-stigen. Der ligger godt nok også mange timers arbejde og “trial and error” bag det hele, men de gode resultater giver mig lyst til at lære mere og mere om søgemaskineoptimering, for der er ALTID mere, man kan lære (jeg har studeret søgemaskineoptimering i ca. et halv år næsten hver dag), og Googles algoritme – den matematiske formel, der bestemmer, hvordan en side bliver placeret, og som ingen andre end Google kender til – bliver konstant ændret og finpudset, så på den måde er det også en ekstra udfordring … men det gør det hele mere spændende 😀

 3. Hvordan kan det være, at du ikke gider være øverst først på google længere, når man søger på “Sort humor”? Går du nu primært efter kun “Humor”? Det må da være pga. de ændringer du har foretaget dig på siden, som gør at wiki og den der thinkquest side er højere rangeret igen, eller?

 4. Hey Peter 🙂 Og velkommen til, i øvrigt!

  Jeg går primært efter “humor” nu, fordi det kan give MANGE flere besøgende. Der er så få, som søger på “sort humor”, at jeg efterhånden synes, det er spild af min tid og energi at blive ved med at optimere til netop det søgeord.

  Og det har som sådan ikke noget at gøre med, at jeg ikke gider ranke nr. 1 på sort humor 🙂 Jah – jeg fik jo en nr. 1-placering for lidt tid siden, men så gik der lidt mere tid, og placeringen FALDT denne gang (alt) for meget. Det gjorde mig vildt irriteret, for den der Thinkquest-side er på INGEN måde optimeret, men alligevel ranker den nr. 1 – ja endda OVER Wikipedia … Go figure.

  Anyway, jeg har stadig en side 1-placering, og det bliver jeg nok ved med at have 🙂 Der findes alligevel kun irrelevante crap-sider på side 1, så chancen for, at folk klikker ind på min side, er rimelig stor 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *