Ny combine-feature får Sitexploration til at sparke endnu mere røv end før

I august 2010 skrev jeg mit første indlæg om SEO-servicen Sitexploration, og her antydede jeg – som så mange andre – at Sitexploration ville gå en fantastisk fremtid i møde. Indtil videre har SEO-spådommen været sand. Heldigvis!

Her på det seneste er der sket rigtig meget: Data fra Web SEO Analytics er blevet en integreret del af Sitexploration, der er kommet en ny, røvsparkende SEO toolbar … og møj mere.

I dag vil jeg dog kort fortælle om en ny feature, som i skrivende stund ligger skjult inde i systemet.

Combine – Kombinér flere domæner

Før i tiden kunne du kun indtaste ét domæne, når du skulle lave en søgning. Men nu kan du vha. combine-kommandoen kombinere flere domæner i én søgning. Jeg må hellere komme med et eksempel på, hvordan det fungerer i praksis, og ikke mindst, hvorfor det er genialt.

Da jeg i sin tid startede BonusNinja.net, lå bloggen på https://www.bonusninja.net/. I november 2010 sagde jeg farvel til “www”, og dvs. bloggen blev flyttet til https://bonusninja.net/ – altså uden www.

Problemet ved det her er, at jeg nu har backlinks til både http://-delen og http://www-delen, og jeg kan dermed ikke få et billede af den samlede linkprofil i Sitexploration, da min blogs linkjuice jo er spredt over to domæner.

Sådan var det i hvert fald før.

Combine-kommandoen i praksis

For at kombinere både http:// og http//www skal jeg blot indtaste følgende kommando:

https://www.bonusninja.net/ combine:{https://bonusninja.net/}

Nu kan jeg endelig få samlet hele bloggens linkdata. Men det bliver endnu bedre …

Kombinér en masse domæner

Lad os sige, at du ligger på side 1 på dit vigtigste keyword. Du ligger helt præcis nr. 4, og vil gerne have et overblik over, hvor dine 3 konkurrenter, som ligger over dig, får deres backlinks fra. Det løser du ved at tilføje dine 3 konkurrenters domæner i kommandostrengen, separeret med et komma:

http://www.dinhjemmeside.dk/ combine:{http://konkurrent1.dk/,http://konkurrent2.dk/,http://konkurrent3.dk/}

Derefter har du mange muligheder. Du eks. sætte din søgning til at blive monitoreret, så du i real-time kan følge med, når dine 3 konkurrenter får nye backlinks. Du kan også lave en “compare”, så du kan sammenligne dine 3 konkurrenter med din egen hjemmeside. Det er da ret lækkert!

Prøv selv

Har du ikke allerede prøvet Sitexploration, så kom i gang!

Prøv Sitexploration gratis i 30 dage – men pas på! Du bliver afhængig af det 🙂

Bemærk, at du i skrivende stund kun kan lave combine-kommandoen, når du er inde i “reports”-delen. Men lige om snart vil du også kunne bruge kommandoen i “search”-delen.

41 tanker om “Ny combine-feature får Sitexploration til at sparke endnu mere røv end før”

 1. Schyyy.. ikke så højt Ninja, de andre tools kunne jo gå hen og blive misundelige 😉
  Ej, den er vildt brugbar og mega cool hvis du lige smider [*keyword*] ind også, for det vil gælde for hele query’en over alle domæner

 2. Sitexploration er det rene guld! Jeg var også med i betaperioden, og hold da op, hvor er det bare blevet godt. Der er intet, der bare nærmer sig i forhold til danske og skandinaviske data.

 3. @Anders
  Velbekomme 🙂 Du vil helt sikkert blive glad for det!

  @Claus
  De andre tools har nok været misundelige i lang tid 🙂

  @Rosenstand
  Jeg er fuldstændig enig!

 4. Er der ikke snart nogen der kan lave en serie Sitexploration 101 videoer?

  Hvis kvaliteten er god, så er jeg klar til at smide penge efter dem for at spare læretid.

  /Mikael

 5. Jeg har også lige signet up til siteexploration siden i nu taler så pænt om det. Jeg er dog ny til alt det her seo noget, så jeg kigger lige resten af bloggen GRUNDIGT igennem. Men tak for hjælpen indtil videre.

 6. @Nikolaj

  Sitexploration fungere også på udenlandske sites – hop ind og opret dig en bruger ganske gratis og smid 4 URL’er ind… så kommer der links ind.

 7. Det er da noget jeg må prøve. Det lyder meget interessant.

  Har læst flere steder om dette værktøj og det må få et forsøg herfra. tak for et godt indlæg

 8. Jeg har gennem en længere periode bare løst lidt omkring værktøjet. jeg har aldrig fået taget mig sammen til at bestille en gratis prøve periode. Det fik jeg dog gjort her i sidste uge, og det tegner rigtig godt synes jeg.

 9. Jeg er også røget på sitexploration vognen, og kendte ikke combine featuren før jeg læste dette indlæg. Det giver jo nogle helt nye muligheder til et i forvejen fantastisk stykke software! Mange tak.

 10. Det må være på tide at jeg får prøvet sitexploration, jeg har indtil videre kun forsøgt mig med den smule gratis man har kunne få. Jeg har haft brugt opensiteexplorer en lille smule, men jeg synes faktisk ikke linkdata er super godt til mine danske sider.

 11. 文章太好了,仔细看完了,觉得很精彩,支持下,!!!壬辰年(龙)三月廿二 2012-4-12

 12. Jeg har brugt Sitexploration gennem længere tid nu og er rigtig godt tilfreds. Jeg savner dog en lille ting som næsten må være et must for sådan et værktøj der primært henvender sig til erhverv: hvor kan jeg finde fakturaer til mit regnskab? Jeg ved godt det ikke har meget med SEO at gøre, men jeg mener stadig det er en stor mangel – indtil videre har jeg betalt værktøjet af egen lomme, da jeg ikke kan finde nogen fakturaer nogen steder.

  # Claus: Kan der ikke laves et sted under en ‘Account’ hvor man kan finde og udskrive fakturaer??

 13. Fint indlæg, med nogle gode brugbare informationer om hvorfor, man skal overveje en demo på Sitexploration. Fed feature med combine domain. 🙂

 14. Jeg har også brugt SiteExploration i et stykke tid nu, og jeg må sige at man virkelig får noget for pengene som man ikke kan få andre steder. Thumps up for et kanon værktøj!

 15. Jeg brugte SiteExploration et stykke tid i en gratis prøveperiode. Den kunne en del ting, men der manglede alligevel en del data, i forhold til andre søgninger jeg lavede. Men det er er sikkert blevet meget bedre med tiden, da det er 4-5 måneder siden.

 16. Det lader til at man ikke kommer uden om. Nu har jeg hørt det nævnt så mange gange at det for alvor har sat sig fast. Jeg må også med på vognen.

  Så vidt jeg kan læse kræver det lidt mere forudgående kendskab at komme igang, men til gengæld er der er have af flere muligheder.

 17. Jeg hoppede med på Sitexploration bøljen i sin spæde start, men pønser lidt på at melde den fra igen. Er jeg den eneste, der føler, at crawlerne er utroligt langsomme til at registrere links? Synes heller ikke, at SE er så intuitiv, som man kunne håbe på…

 18. @Liselotte – læs gerne med her http://sitexploration-blog.com/hardware-problems-solved/ For du har helt ret i at noget var helt galt.. men det har HP nu fixet sammen med vores Tyske og Danske mandskab. Jeg havde skrevet noget nyt software der fik harddiskene – som perler på en snor – til at brænde sammen under det store datapres!

  Vi har også nogle træningsvideoer på vej der bliver indarbejdet i systemets rapporter m.v. for indlæringskurven er lidt stejl, men det er min skyld da jeg er alt for meget nørd / seo-nørd til at fatte god UI. Det er der også folk til at kigge på nu 🙂 – jeg beklager, men jeg er tal- og harddisk knuser og ikke pixel mand…

  Du skal være meget velkommen til at kontakte vores support[at]sitexploration.com eller ringe til os på 77 34 81 27 – så finder du sikkert vej til mig og jeg giver gerne en demo med dit eget data.

  Og hvis nogle gerne vil have et DO-FOLLOW links, skal i bare skrive noget klogt på vores nye indlæg på vores blog *HINT*

 19. Nu skete det! Jeg blev færdiguddannet Multimediedesigner og kan nu endelig arbejde fuldtids med min virksomhed. Det går også rigtig godt – faktisk så forrygende, at jeg desværre har forsømt bloggen her. Jeg fik også lidt presseomtale hos den lokale Uge avis (En halv side), på Erhvervsbladet (En kort version), Ivækst og andre steder. . Fik hjælp til pressemeddelsen af en gut ved navn Bjarne Aakmann Tøgersen, der har sit eget lille kommunikationsbureau i Vejle. Ham kan jeg i hvert fald godt anbefale – Ikke sidste gang jeg har brugt ham! Nå – nu til listen over SEO tools Der er begyndt at dukke en masse spændende, nogle mere seriøse end andre, danske SEO services frem på internettet (I hvertfald udviklet af danskere). Mange af dem er blot private, der stiller en service til rådighed, hvor andre er kommercielle og meget mere seriøse. Jeg vil ikke selv “anmelde” dem, men blot liste de services jeg er stødt på. Har du erfaringer med nogle af de listede SEO tools, så del dem gerne med os andre. Har jeg glemt nogle? Sitexploration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *