Te fra Netspiren.dk – Yogi-te

Lidt om te (Yogi-te), Netspiren.dk (webshop) og sociale medier (Twitter): Dette kunne så meget lægge op til at være et affiliate-indlæg, hvor jeg anmelder et produkt, smider en masse affiliate-links ind, og håber på at folk klikker og køber et produkt (i dette tilfælde te) så jeg kan tjene lidt penge.

Men sådan er det ikke lige 🙂

Bedstefar-alert

Bedstefar drikker teLad mig starte med at sige, at jeg elsker te. Jeg er te-freak. Frugt-te, kamille-te, Earl Grey-te, you name it. Jeg elsker det hele – især med honning. Selv, hvis der fandtes te med pizzasmag, ville jeg elske det. Eller … okay, måske ikke.

For et par uger siden skrev en af mine Twitter-kontakter om noget te af mærket Yogi. Jeg tænkte straks på yoghurt, men nevermind. Jeg googlede lidt, og fandt så frem til Netspiren.dk – som handler med helsekost og den slags … og og og, de har jo så også Yogi-te.

Lakrids-te!

Yogi lakrids-teJeg har købt lidt af hvert – herunder lakrids-te. Det skulle bare prøves, tænkte jeg. Da jeg åbnede pakken med denne lakrids-te, blev jeg mødt af en støvsky, der stank af kanel. Øv! Det var ikke lige juleræs og nissepiger, jeg havde lyst til at tænke på. Men det var da altid noget, at teen ikke stank af kamel.

Godt så. Jeg hældte kogende vand over dette mystiske tebrev, som gav anledning til refleksioner over julemanden, Rudolf og Nissebanden på Grønland. Teen stank stadig af kanel 🙁 Men, men, men … så smagte jeg den, og den smagte sgu af lakrids … og alt muligt andet lækkert. Yum!

Hvis du tror, at lakrids-te smager af varm, flydende Ga-Jol eller Piratos, så tager du fejl. Teen smager af lakridsrod. Derudover er den også spicey. Virkelig lækkert. Og for første gang kan jeg drikke en te uden honning. Lakrids-teen bliver faktisk ødelagt, hvis du tilsætter noget sødt.

Så ja! Prøv Netspirens lakrids te. Den er hot og fræk.

Netspiren forstår at bruge sociale medier

Twitter markedsføringVia en anden Twitter-kontakt fandt jeg frem til Netspiren på Twitter. Jeg må indrømme, at jeg blev positivt overrasket over, hvordan Netspiren bruger Twitter. De opdaterer ofte med helsetips, gode tilbud, opskrifter, gratis vareprøver og den slags. Som jeg ser det, er der en reel værdi i at følge dem.

Har du selv en webshop – eller en hvilken som helst anden virksomhed – så vil du helt sikkert kunne finde inspiration til, hvordan du kan bruge Twiiter til markedsføring.

Følg Netspiren på Twitter her.

Nå-ja. Følg da også lige BonusNinja på Twitter 😉

Og det var så det. Et lille indlæg om, Yogi-te, Netspiren.dk og Twitter. Hav en god søndag 🙂

6 tanker om “Te fra Netspiren.dk – Yogi-te”

  1. Jeg er ikke meget for te, medmindre den er kulsort og smager af kaffe – men jeg må indrømme at den der lakrids-te lyder ganske interessant.

  2. He-he. Jeg ville så foretrække … hm … ingen af delene 😛 Men nok helst kaffe med tesmag, hvis jeg SKULLE vælge.

  3. Jeg sælger selv te på min webshop, og har også denne lakrids te som du skriver (Yogi) – Kan helt klart anbefale den. Kraftig smag (meget mere end man lige forventer af en te)

    Tip: Der skal ca. 3 breve til en kande og så lader man den trække i ca. 8 minutter før teen er drikkeklar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *