Aprilsnar: Det nye design er her! Damn, hvor er det blevet flot!

Som du sikkert har bemærket, har der været meget stille her på bloggen. Jeg har simpelthen haft travlt med at lave på det nye design til BonusNinja.net. Og resultatet taler vist for sig selv! Det er blevet hamrende lækkert og ret “old school”, hvis jeg selv skal sige det.

OBS! Hvis der er stemning for det, lægger jeg gerne dette splinternye “pro-design” i form af et WordPress theme til gratis download for alle jer dejlige mennesker. Hvad siger I til dét?

Skal vi ikke lige tage en hurtig sammenligning af det gamle design i forhold til det nye 😉

Det gamle:

Det gamle lortedesign

Det nye:
Det nye superdesign

Tak for feedback!

Jeg har tidligere fået rigtig god feedback fra jer læsere. Jeg var jo i gang med et andet, nyt design, men I syntes, at det nuværende (nu: gamle) design var rigtig godt. Mikael fra Ant Philosophy dedikerede endda et blogindlæg for at fortælle, at jeg skulle beholde designet.

Det fik mig selvfølgelig til at gå i tænke-mode. Jeg vidste, at jeg måtte diske op med noget helt nyt. Noget, som aldrig er set før!

Værsgo!

Ud over at have arbejdet på dette elegante WordPress theme, har jeg haft en masse andre jern i ilden, som jeg hjertens gerne vil fortælle om i den kommende tid. Men indtil videre må I “nøjes” med at nyde designet, og vende tilbage på et senere tidspunkt, hvor jeg har en masse at fortælle.

Lad mig høre din ærlige mening om designet 🙂

34 tanker om “Aprilsnar: Det nye design er her! Damn, hvor er det blevet flot!”

 1. Holy smokes.
  Det må jeg sku nok sige. Det er ikke helt hvad jeg havde regnet med, men hva’ fa’en. Hvis retrotøj kan komme på mode igen, hvorfor skulle det så ikke være det samme med webdesign.

  Jeg vil sige at du skiller dig ud fra mængden, i forhold til de andre blogs jeg følger med på 🙂

 2. Tak, Kim!

  Det gælder om at være fremme i skoene.

  Og du rammer plet med din kommentar! Retro er på vej frem igen – også i webdesign. Usability-guruen Jakob Nielsen ville blive stolt af mig.

 3. Ha ha ha det er god humor. Spændt på at se om retrobølgen breder sig og om vi kan få et par eksperter på banen der siger at det er den vej design-stilen bevæger sig!

 4. Hej Daniel!

  Velkommen til 🙂

  Jeg er som regel ret god til at spotte den slags tendenser. Bare vent … inden for et par måneder vil der ske store ændringer på nettet.

  Retro is back!

 5. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde 😮

  Det var sgu noget af et design som virkelig brænder i øjnene… om det så er en god ting eller ej, tjaaa. man husker det da, men damn det er forfærdeligt at læse tekst på, har slet ikke kunne koncentrere mig om at læse blogindlæget og kommentarene, har bare lige skimmet og set billederne 😛

 6. Tak for ærlig kritik, Johannes!

  Comic Sans MS er ellers en ret læsevenlig tekst. Og så har jeg endda gjort teksten større + blogbogstaver!

  Hm… Jeg tror måske, det ville hjælpe, hvis jeg lavede teksten fed!

 7. Haha, det ligner noget fra internettets begyndelse. Du mangler bare lige at bygge din blog op i tables, frames og tags som width=”100″, height, cellpadding, cellspacing, border etc.

  Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg synes det er genialt eller fuldstændig til grin 😀 Jeg vil dog sige, at designet rammer meget godt din “Sort humor” del af bloggen, og måske knap så meget seo-delen. Specielt er det i hvert fald. Teksten er måske lige en tand for ubehagelig at læse.

  Held og lykke med dit projekt 🙂

  Peter

 8. “Haha, det ligner noget fra internettets begyndelse.”

  Præcis! Man skal respektere sine rødder, du ved. Eller noget 😀

  Ah ja, frames og tables … det havde jeg ikke lige tænkt på. Det kan være, det kommer i en opdateret udgave af designet!

  Og tak 🙂

 9. Du er for genial dude. Der er en grund til at du har været min pro-webdesigner i mange år nu, og du har jo helt klart et super talent for at spotte trends!

  Tror du er på linie med mange af de små grafikere der sidder her i Peru og laver hjemmesider.. Det er også helt oldschool, tilbage til 90’erne! I love it. 😉

 10. Det er en hårfin grænse mellem kreativitetens genialitet og galskab. For virkelig at forstå hvad du har kastet dig ud i denne gang, skal man nok læse Søren Kirkegaard. Hvis man så skal sætte en stopper for den slags i fremtiden, er electro-chock nok det eneste måde at gøre det på. Men man skal ihvertfald passe på som samfund ikke at stemple kreativitet som galskab. Det handler om at acceptere i denne penible balance mellem det gode og det onde. Mellem retro og fremtiden. Men sort er det og meget gult. .

 11. @Mikael
  Animated gifs? Nooo, hvordan kunne jeg glemme det! Nu har jeg tilføjet et lille “Welcome”-billede lige i starten af kommentarerne 😀

  @Niels
  Jeg har ikke læst Kierkegaard, men jeg kender tilfældigvis en bogorm, som sikkert vil kunne uddybe, hvad du mener 🙂 Elektrochock lyder ellers hyggeligt! Weee! 🙂

 12. Haha!! Hvor genialt, Peter 😀 Jeg overvejede også selv at bruge det som baggrundsbillede.

  Hvordan har du egentlig hapset mit theme?

 13. Har bare tyv-stjållet kildekoden og din css. Ingen hokus pokus 🙂

  Sæt eventuelt nofollow på linket fra tidligere kommentar – jeg har dog også smidt noindex,nofollow på siden så længe den eksisterer.

 14. Aaah … det er jo bare kildekoden for forsiden. Det havde jeg lige misset 🙂

  Og så er der nofollow på nu 🙂

 15. Haps!

  Tjek bunden af siden, Jannich 😀

  Den er godt nok statisk. Men det er da grafiske skills, der vil noget, yeah?

 16. Hva’e Jan, du nævner du har en masse jern i ilden. Hvornår vil du fortælle os om dine kommende projekter, herunder muo.dk formoder jeg 🙂

 17. Hah, du er hurtig 🙂

  Jeg skal nok skrive lidt mere om tingene en af de kommende dage!

  Jeg troede ellers, at WordPress havde fikset deres tidsovergange. Tak for heads up 🙂

 18. Den havde jeg ikke set komme, – og dog ! Jeg ved jo efterhånden hvad man kan forvente på denne Bonusside. . Så vil bare henvise til mit forrige indlæg, nu når der bliver snakket om at være kreativ. . 😉

  Skide godt, Jan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *