Netværksgruppe i Østjylland – Vil du være med i et netværk for ligesindede online-folk?

Bor du i Østjylland, fx i nærheden af Randers eller Århus, og kunne du tænke dig at mødes med ligesindede, der i et eller andet omfang beskæftiger sig med SEO, affiliate marketing, social media marketing, webdesign og andre relaterede online-discipliner, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

Alder og køn er uden betydning, og du behøver ikke være ekspert inden for et af ovennævnte områder, men jeg forventer, at du er seriøs omkring det, du laver og at du har en hvis erfaring.

Kunne det være noget for dig, så send en mail til mig på jankaczmarek@gmail.com

Får jeg nok henvendelser, sætter jeg et møde op hurtigst muligt 🙂

– Jan Kaczmarek

Opdatering – se her:
Netværksgruppe / erfa-gruppe i Aarhus m. fokus på online marketing

19 tanker om “Netværksgruppe i Østjylland – Vil du være med i et netværk for ligesindede online-folk?”

 1. Hej Jan

  Super god ide!

  Jeg vil sådan set gerne tilmelde mig, men er meget hårdt presset for tiden med en stor opgave (analyticsimplementation for et ministerie) på arbejde og en deadline for et universitetsspeciale (der ikke har fået den fornødne opmærksomhed endnu) inden for et par måneder.

  Kort sagt: Når jeg får hovedet oven vande er jeg klar på alt, men indtil da, vil det være meget sparsomt, hvad jeg kan binde mig op på.

  Mvh. Esben

 2. Hej Esben

  Takker!

  Der skal naturligvis være plads til travlhed 🙂 Jeg føjer dit navn til listen, og så vender jeg tilbage med en mail, når jeg mener, der er kommet nok henvendelser.

  Og god vind med dine projekter!

 3. Hej Kenneth

  Det lyder rigtig godt. Som jeg skriver, er det ikke et krav, at man er ekspert. Så længe du ikke er helt bleg og altså har en hvis viden, er det helt fint. Jeg skriver dig på listen 🙂

  Der er ved at være en god del folk på listen nu. Jeg sender snarest muligt en mail rundt med yderligere oplysninger til alle, der har henvendt sig.

 4. Hej Jan,

  Jeg kunne også godt have interesse i at deltage i et sådant netværk. Jeg selv arbejder med affiliate, både via sociale medier og adwords, samt på mine egne websites.

  Så skriv mig endelig på din liste.

 5. Jeg kunne godt finde på at deltage. Bliver det en weekend dag.

  Der er vel en del ting som foregår her i December, med julefrokoster osv. Så jeg har ikke muligheden for det i December, men ellers kunne det være superfedt.

  Jeg bor i Holstebro, jeg kunne nok finde tiden til at komme til Århus en dag. Kan være nogle ved lidt om Firma og skat og moms osv. også, det kunne være rart lige at snakke med nogle om det.

  Med venlig hilsen
  Daniel Pedersen

 6. Super-fedt, at du er klar på at tage fra Holstebro, Daniel!

  Hvor og hvilke dage fremtidige møder skal afholdes er endnu ikke besluttet. Det er noget, vi skal have diskuteret på det første møde, som er hos mig på torsdag (i Ørsted ca. 25 km fra Randers).

  Personligt vil jeg ikke bruge min weekend på møder, da det er den eneste tid, hvor kæresten og jeg har hele dage til at se hinanden.

  Det ville være rigtig fedt at have dig med i gruppen – især for mig, fordi jeg ved, at vi beskæftiger os med det samme 😉

 7. Altså jeg går jo i skolen men så kan jeg måske lige få fat i en bil og smutte af sted en hverdags eftermiddag/aften 🙂

  Ja det ville være superfedt, at udveksle nogle ideer og få nogle tips:)
  Jeg er jo “kun” 18, så jeg ser som udgangspunkt ikke en forhindring, for jeg tænker utrolig kreativt så jeg finder altid en løsning.

  Og jeg ved jo at du er en garvet SEO/adsense gut så derfor kan vi sikkert lære en del af hinanden 🙂

 8. Jeg er super frisk.

  Kan ligeledes bidrage med lidt forskelligt, er der blevet sat et møde op? Og hvis ja, hvornår? Lad mig endelig høre nærmere omkring dette, lyder super spændende.

  God uge til jer alle.

 9. Hej Micky

  Vi har plads til flere – så du er meget velkommen 🙂

  Vi har afholdt et par, små møder, og er i gang med at arrangere næste møde, som bliver i starten af februar. Jeg regner med at få styr på nogle praktiske ting på onsdag. Så forvent en mail i løbet af ugen med mere info.

  Og go’ uge til dig også!

 10. Hej Jan

  Jeg er helt klart også klar på at mødes med ligesindede (og så bor jeg faktisk i Randers).

  Du har hvertfald min email, så hit me up, inden næste møde 🙂

  Btw. så holder Grosen Friis et foredrag d. 17/02 fra. 1700 – 2000 i Randers. Dette kunne også være aktuelt for alle jer randrusianere.

 11. Hej Mr. Slash

  Jeg sender en mail til dig hurtigst muligt med info vedr. næste møde. Og tak for heads up mht. Grosens foredrag 🙂

  Vh. Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *