Ninjaen går køkken-amok

Køkkenudstyr, køkkenhvidevarer, spisesteder og mad – det er ikke noget, jeg plejer at skrive om her på bloggen. Okay – lidt om mad har jeg da skrevet om før. Men denne gang er der en ret god grund til at skrive om alskens køkken-halløj, og forklaringen kommer her, Johnny boy!

AffiliateDM 2012

Jeg har tilmeldt mig en konkurrence, hvor vinderen er den, der først når et overskud på i alt 50.000 kr. tjent ind via én hjemmeside. Konkurrencen startede i september, og jeg gik stille og rolig i gang mandag den 10.

KitchenGuide.dk

KitchenGuide.dk

Jeg har startet hjemmesiden KitchenGuide.dk, og selvom rygtet fortæller, at jeg er med for at vinde lårtet, så passer det faktisk ikke helt; en hjemmeside i stil med KitchenGuide.dk er nemlig noget, jeg i lang tid har tænkt på at starte, idet jeg elsker at tøffe rundt i køkkenet, lave lækker mad, teste nye restauranter og alt det der.

Min tilmelding til konkurrencen er dermed et spark i måsen – en motivationsfaktor.

Første mål har været at nå op på den grænse, hvor hjemmesiden tjener lidt penge hver eneste dag. Dette mål nåede jeg den 15. september, altså 5 dage efter KitchenGuides fødsel. Dermed har jeg hurtigt kunnet læne mig lidt tilbage, tænke over livets små finurligheder, planlægge, og arbejde på andre ting.

Show me the money

Du vil sikkert gerne vide, hvad jeg indtil videre har tjent – med mindre du allerede ved det. Da jeg tjekkede i morges, var jeg oppe på 437,47 kr. (der er ingen udgifter). Ikke noget fantastisk beløb, der gør mig rig, og jeg ved, at jeg ikke er den, der har tjent mest i september. Til gengæld er jeg ret sikker på, at jeg er den, der har fået mest ud af det hele, hvis vi medregner andre ting i regnskabet.

Tjek billedet …

Sodavandsmaskiner til test

Indtil videre 3 stk. sodavandsmaskiner og en hulens masse smagskoncentrater, som jeg skal bruge til det, der gerne skulle blive den mest omfattende og bedste sodavandsmaskine-test nogensinde.

Jep – jeg glæder mig! Som et lille barn 😀

Jeg har startet samarbejde op med en del virksomheder, og der er flere aftaler på vej. Det kan kun blive fedt!

Hvis du vil følge med i de allervigtigste ting fra KitchenGuide.dk, og måske få chancen for at vinde en sodavandsmaskine eller noget andet lækkert, skal du følge os på Facebook 🙂

Vi er også på Google+ og Twitter. Jeg har bare ikke fundet ud af, hvordan disse medier skal bruges, men det finder jeg ud af med tiden.

Og et good luck til de andre hjemmesideejere. Jeg håber, at I har haft det bare halvt så sjovt som mig!

/KitchenNinja 🙂

12 tanker om “Ninjaen går køkken-amok”

 1. Du burde lave ligende konkurrence med et fadølsanlæg, det ville være vildt.

  Flot site, bestemt top 3 mhs til design i konkurrencen.

 2. Ha-ha, ja. Det er sgu en god ide. Fadølsanlæg-test 2012 <3

  Tak for de pæne ord om designet 🙂 Rart at høre, idet jeg selv har lavet det hele.

 3. Har lige læst om konkurrencen på Amino. Hvor er det spændende. Flot side du har fået bygget dig, kan du fortælle lidt om, hvordan du får folk til at sponsorere produkter? Får du lov til at beholde produkterne efterfølgende?

 4. Hej Frederik 🙂

  Tak for de pæne ord og fordi du tror på mig! Om jeg vinder, bliver spændende. Jeg har slet ikke lavet noget på sitet i denne måned, da jeg har haft andre vigtigere projekter. Er spændt på at se, hvordan de andre i konkurrencen har klaret sig.

  Hej Monsar 🙂

  Tak for det! Mht. produkter, så er der nogle af virksomhederne, der lader mig beholde produkterne, mens andre kun låner dem ud. For at få fat i produkterne er det bare om at kontakte virksomhederne. Har du en hjemmeside, der falder ind i målgruppen og har fint med besøgende, og kan du præsentere fordelene på en god måde, der giver mening, så burde der være fin chance for at komme igennem.

  Tak kontakt til producenten. Hvis du skal have fat i et Samsung-tv, så tag fat i Samsung selv, og ikke FONA eller en anden butik, der sælger Samsung-tv. Producenter lader dig typisk beholde produkterne. Og gør det telefonisk; det er i hvert fald det, der virker bedst for mig 🙂

  God luck!

 5. Det er da godt nok imponerende at du formår at få en daglig indkomst efter fem dage. Hvordan formår du at få besøgende efter fem dage? Det er da i hvert fald gået stærkt med din linkbuilding, hvis du har skulle få din side op på bare NOGEN søgeresultater på google – hvis det altså, vel at mærke, er google du får dine besøgende fra.

  Mvh. Knuth Becker

 6. Hej Knuth 🙂

  Hvis du skriver et par gode artikler om dagen, der er fokuseret på nemme søgeord, samt sørger for at artiklerne bliver indekseret ved at skaffe links (eks. et godt link om dagen), så er det ikke så svært 🙂

 7. Lav links, der virker 😛

  Hvilke links, det skal være, afhænger meget af indholdet på dit site og hvilken strategi, du vil køre. Jeg kan godt lide at gå efter de tunge links til at starte med, dvs. fra sites med høj trust og som du kan regne med bliver crawlet ofte af Googlebot, så jeg både kan opbygge en høj PageRank hurtigt, men også sørge for at sitet bliver opdaget og indekseret hurtigt. Links fra friske indlæg – eks. gæsteindlæg – på gode sites egner sig godt til den slags 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *