VindueSpolering – Priser og tilbud på Danmarks bedste spolering


Bor du i Kolding, Trekantsområdet eller sågar Købehavn, så er der altid gode muligheder for at indhente et godt tilbud på VindueSpolering hos mig. Priserne er bund, og i visse tilfælde gør jeg det gerne gratis (kommer an på størrelsen på vinduerne)

Beklager dette indlægs tvivlsomme kvalitet, men til gengæld kan du glæde dig over, at jeg som VindueSpolerer yder den bedste service i Danmark. Jeg spolerer dine vinduer, så de kommer til at fremstå fuldstændig f*cked up!

Tilbud og billige priser på VindueSpolering

Jo større vinduer, jo billigere bliver det for dig. Bedre tilbud findes ikke.

 • Små vinduer: 1.249 kr. pr. time
 • Normal størrelse vinduer: 799 kr. pr. time
 • Store vinduer: Gratis (fordi de er sjovere at spolere)
 • Tilbud for grønne vinduer: 999 kr. pr. vindue
 • Tilbud for grønne vindruer: 2.999 kr. pr. klase

Ideen til dette indlæg fik jeg, da jeg forleden dag fik øje på et opslag om vinduespolering nede i den lokale kiosk (udtales i øvrigt “kiii-osk”). Måske har s’et været en anelse for stort og har dermed fået mig til at tænke på vindue-spolering.

For at det hele ikke skal være sort humor og kreativ ordopdeling, vil jeg da anbefale HDP ServiceKoldings største privatejede vinduespoleringsfirma – som en af mine bekendte arbejder hos. De servicerer også i Odense, Middelfart, Haderslev, Aabenraa, Fredericia, Vejle og Egtved.

Fiktive tags for dette indlæg:VindruePolering, VindrueSpolering

9 tanker om “VindueSpolering – Priser og tilbud på Danmarks bedste spolering”

 1. Tja – jeg har flere gange i tilværelsen fået løbesedler/reklamer ind af min brevkasse, hvor der blev reklameret for vinduesspolering – og så behøves der jo ikke engang et forstørret s.

  Men ellers minder det mig jo også om en af mine favorit autonome events, ever 😉

  (Vidste du iøvrigt, indenfor politik, at hvis to partier – fra forskellige fløje – stiller sig op og kaster mængder af druer på hinanden, så er der tale om klase-kamp?)

 2. Haha, hvor kikset, og tak for henvisningen til dit indlæg. Det læser jeg da lige 🙂

  Og … Bad joke, man! Baaaad! 😛

 3. @Leoparddrengen
  Det er skam helt i orden med promoveringen 🙂 Og jeg er sikkert bare en sær snegl, når det kommer til jokes. Læs evt. min indlæg Sjove vittigheder.

  @Jannich
  Ja sgu. Jeg elsker min el-skede! 😀 Hmm… o_O

 4. Det lyder skam lækkert – jeg har 4 vinduer (som hver består af 4-6 mindre glas paneler), sammenlagt giver det et stort vindusareal, så jeg antager du gør det gratis.

  Så skal jeg nok betale kørsel til Nordjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *