Er din hund på Facebook?

For mindre end en uge siden oprettede jeg – for sjov – en Facebook-profil for verdens lækreste labradortæve, Blackie. Det er (desværre) ikke min egen hund, men hun er fandeme dejlig, og jeg tænkte, at det da kunne være sjovt at “markedsføre” hende lidt på Facebook.

Før jeg lavede Blackies profil, prøvede jeg for sjov med en fanside (eller hvad de nu hedder). Det var bare lidt irriterende, for jeg kunne ikke skrive på hendes væg som mig selv, kun som Blackie. Så jeg lavede altså en profil, og det er ejerne vist ret glade for, for de bruger den ret meget.

Jeg har i øvrigt været rigtig god ved Blackie: Hun har fået sig en Gmail, en blog på blogspot.com og en fin vanity URL på Facebook (facebook.com/blackielady). Uuuha.

Blackie er ret aktiv på Facebook, og hun har i skrivende stund 29 venner. Det skulle ikke undre mig, at hun på et tidspunkt får flere venner end mig. Det skulle heller ikke undre mig, at der er mange andre dyr på Facebook, for hvis du tager et kig på Blackies venneliste, så vil du kunne se, at over halvdelen af dem er hunde.

Det er fandeme mystisk!

Nu har jeg jo selv oprettet hendes profil – og vi morer os ret meget over det herhjemme – men alligevel tænker jeg, at det måske er lidt, tjaeh, lamt 😛 Men okay, er det meget mere underligt end alle de mærkelige sider og grupper, der dagligt bliver oprettet?

Er dit dyr også på Facebook, eller kender du nogen, der har deres kat, hund, koala eller kæle-kobra på Ansigtsbogen?

Nå ja … nu jeg snakker om dyr, så kan jeg da informere om, at vores dværghamster – som faktisk slet ikke var en dværghamster, men en almindelig hamster >_< - er blevet solgt til en underbo ... Hurray, og ses 😀 Update (1 min. efter jeg postede dette indlæg): Nu har hun 32 venner 😛

16 tanker om “Er din hund på Facebook?”

 1. Haha.. Da jeg begyndte at læse artiklen tænkte jeg faktisk på dit dværghamster. Tænkte på at du skulle oprette en fanside til den, men du er kommet af med den. Så er der vel ikke længe til at du skal have hund eller hvad?

  Hvornår skriver du nogle indlæg om seo. Skal have min erhvervsrengoering.dk længere op i google..

 2. Lige så snart vi er flyttet ind i det nye sted, så skal der ledes efter en labradorhvalp 🙂

  Jeg vil gerne snart skrive noget om SEO, men har ikke lige planlagt noget. Er der noget specielt, du godt kunne tænke dig at vide mere om?

 3. Det bliver spændende med en hvalp.. Findes der noget sødere.

  Jeg ved ikke præcis hvad det er jeg godt vil vide mere om. Jeg vil jo gerne ligge top 3 på ordet “erhvervsrengøring”. Har du nogen forslag? Jeg har lavet linkbuilding på både rentak.dk og erhvervsrengoering.dk. Måske mine tekster skal indeholde ordet erhvervsrengøring flere gange eller hvad gør man?

  Mvh

 4. Jeg vil undlade at kommentere dine tekster, men der skal i hvert fald mange flere relevante og kvalitative links til end det, siden har nu.

  Jeg tror, at mit næste SEO-indlæg bliver nødt til at handle om linkbuilding 🙂 Stay tuned …

 5. Det ser jeg frem til. Jeg har haft svært ved at finde kvalitative steder at lave links fra. De bedste steder må være linkkatalogerne, hvor jeg har kunne skrive en relevant tekst:) Alle sider, som handler om rengøring, hører under et eller andet rengøringsfirma… Det gør det lidt svært.

 6. Jeg blev for nyligt inviteret til at blive ven til min kusines kanin… Come on? Fan page, eller “like page” er sku fint nok, men at være venner med den har jeg ikke lyst til.. Samtidig har en profil også mulighed for at se din information, det har ejerne af en fan-side ikke. Dermed er det også et spørgsmål om privat-liv hvis man ikke kender afsenderen. 😉

 7. @RenTak
  Mht. sidstnævnte, så kan jeg godt se, at det er et problem. Men der er altid løsninger 🙂

  @Christian
  Haha … Ved ikke, om jeg skal grine eller græde 😛

 8. Hej Jacobsen 🙂

  Jamen tak. Jeg skal gøre mit bedste 🙂

  @RenTak
  Så må jeg se, om jeg kan leve op til forventningerne 🙂

 9. Hej Net træning

  Har du også et borgerligt navn? 🙂

  Jeg har også læst det med slette-trenden, men har ikke lige oplevet det i min Facebook-vennekreds.

  Og så kan jeg lige informere, at hunden Blackie har 64 venner lige nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *