WordPress plugins til artikeldatabaser

Her er nogle gode WordPress plugins, jeg kan anbefale, hvis du vil lave din egen eller forbedre din eksisterende artikeldatabase.

Register Plus

Register Plus giver dig rigtig mange muligheder. Blandt de mange funktioner, er der en bestemt funktion, jeg er glad for: Enable License Agreement. Det siger sig selv, men funktionen gør, at du fx kan lave en tekstboks med retningslinjer for brug af din artikeldatabase, som folk skal krydse af. Du kan med Register Plus også tilføje din sides logo til registreringssiden, du kan tilføje en CAPTCHA, du kan lave e-mail-verifikation … og meget andet. Ganske enkelt et must-have plugin.

WP Pending Post Notifier

Jeg troede, at WordPress automatisk ville sende en e-mail, når en artikel bliver sendt til godkendelse. Men dér tog jeg fejl. I dag opdagede jeg, at der var en masse artikler på min artikeldatabase, som bare afventede godkendelse. Crap. WP Pending Post Notifier er løsningen. Med dette plugin du også gøre således, at forfatteren af en artikel vil modtage en e-mail, når en artikel er blevet godkendt (eller afvist).

KB Linker

Normalt bryder jeg mig ikke om automatisering af links, men KB Linker er et fint plugin, hvis du kører med et site, hvor andre leverer indholdet. Med KB Linker kan du helt enkelt knytte et ord til at linke internt eller ud. Jeg fik ideen, da jeg så Mikael Riecks artikeldatabase, Wubi.dk, hvor der automatisk bliver linket internt til kategorier.

Copyscape Post Checker (eller Google-søgning)

Før du publicerer artikler, så tjek lige, om de er unikke, dvs. ikke er blevet publiceret andetsteds på nettet. Du kan også kopiere nogle fraser fra en given artikel og google dem.

All in One SEO Pack

Bare et must-have for en hver blog.

AdSense Manager

Du vil sikkert gerne tjene lidt AdSense-penge på din artikeldatabase. Med AdSense Manager kan du nemt inserte AdSense ind i artikeltekster, så du kan opnå en fornuftig CTR.

Broken Link Checker

Driver du en artikeldatabase, der har stor succes, kommer der til at være mange artikler … og dermed også mange links. Tjek, om dine links er broken med dette plugin.

Table of Content

Laver et table of content med #-links til underoverskrifter. Jeg bruger det selv på BonusNinja/Artikler, og jeg synes, det er cool.

Har du andre plugins eller tips, er du meget velkommen til at skrive 🙂

54 tanker om “WordPress plugins til artikeldatabaser”

 1. Super liste Jan. Der var helt sikkert nogle af de plugins jeg havde savnet.

  Dog er jeg lidt i tvivl om hvordan jeg får CopyScape plugin’et til at virke. Skal det bare installeres, værdierne udfyldes og så er det det? Eller skal man gøre noget aktivt for at få den til at kontrollere de forskellige indlæg?

 2. @Mikael
  Jeg ved det faktisk ikke. Har desværre ikke selv afprøvet det.

  @Dennis
  Velbekomme 🙂 Du må lige give lyd fra dig, når databasen er oppe.

 3. Hey Christian 🙂 Det er noget tid siden, ja. Velkommen tilbage 😛

  Jeg blev tvunget i seng af en voldsom, dunkende hovedpine i går – som i øvrigt stadig rumsterer i mit stakkels hoved – så jeg måtte desværre springe gårsdagens blogindlæg over.

  @Mikael
  Beklager i øvrigt, at jeg bare har nævnt CopyScape plugin’et, uden selv at have testet det. Det er sgu egentlig dårlig stil. Jeg håber, du vil vende tilbage med et svar, hvis du finder ud af, hvordan det helt præcis virker

 4. No sweat, mester. Derudover kunne der også nævnes CubePoints (et pointsystem). Det kunne også være en ide at have et statistikprogram, så forfattere kunne følge lidt med i, hvor godt deres artikler performer. Og måske kunne man bruge det plugin, som også bliver brugt på artikeldatabase.dk, som gør, at man kan dele sin AdSense-indtjening med andre (hvis man skulle have lyst til det).

  Jeg kommer nok til at opdatere indægget løbende med nye plugins 🙂

 5. Hej Jan

  Super god liste med plugins. Jeg har i et par dage gået og tænkt på at der måtte da findes et plugin som kunne sende mig en besked når der var afventende artikler i min artikeldatabase.

  Og her kommer du lige dumpende med dit forslag om WP Pending Post Notifier.
  Tusind tak…. jeg har fået det installeret nu og det virker rigtig godt.

 6. Hej Michael 🙂

  Takker. Og ja … sværere er det sgu heller ikke. Du må lige melde tilbage, hvis du får støbet en side sammen 🙂

 7. Tak for de mange tips. Kendte godt et par af tilføjelserne i forvejen, som jo må betragtes som must-have klassikere inden for wordpress plugins. De andre skal jeg helt sikkert prøve hurtigst muligt ! Så thumbs up og tak for den fine lille liste :-). Lav endelig flere.

 8. Hej Christian

  Selv tak 🙂 Jeg opdager hele tiden nye, lækre plugins. Skal nok få opdateret med flere snarest muligt.

 9. Hej Daniel 🙂

  Det glæder mig, at du kan bruge dem. Og ja, de er jo slet ikke forbeholdt artikeldatabaser 🙂

 10. Ja et par dejlige plugins imellem jeg faktisk heller ikke lige kendte til. Som selvfølgelig også har fået lov til at finde vej til min nye blog/artikeldatabase Lav-dine-egne.dk hvor i selvfølgelig er velkomne til at tilføje gør det selv artikler 🙂

 11. Mange tak for en god liste.

  Et andet plugin jeg benytter, er “Post to Twitter”.

  Super simpel og smart. Den autoposter et link til dine nye indlæg, på din egen Twitter konto.

 12. Hej Thomas

  Velbekomme 🙂 Jeg har tænkt over at få et post to Twitter plugin på listen, men har ikke selv erfaring med sådan et. Så tak for at gøre mig opmærksom på det 🙂 Jeg tester det lige selv, og så bliver det jo nok tilføjet listen.

 13. Super, at du finder listen anvendelig, Per 🙂

  Jeg kan dog nævne, at jeg har valgt at droppe Table of Content grundet “visuel pladsmangel” – men det er alligevel et lækkert plugin, som måske passer ind på andre blogs og artikeldatabaser.

 14. Nogen der kender et plugin der gør at artikler ikke kan sendes til godkendelse, hvis de indeholder mindre end x antal ord og flere end x antal links ?
  Jeg er ved at lave en artikeldatabase, og ønsker ikke at checke artikler for om de nu indeholder for få ord og/eller for mange links…

  Ellers kanonliste. Jeg vil helt sikkert bruge nogle af de nævnte plug-ins til min artikeldatabase…

 15. @Mikael
  Jeg har ikke selv et CopyScape-abonnement – så nej. Håbede et eller andet sted, at plugin’et bare virkede. Som nævnt var det dårlig stil af mig at nævne det, uden at teste det først, men sket er sket. Irriterende, at det ikke virker efter hensigten.

  Det kan være, du skal have fat i Andreas Lolk. Han skriver i hvert fald følgende: “404.dk kører på en wordpress installation, som har et plugin installeret, der automatisk kører en tjek på nye artikler.” Men der står så ikke noget om, at dette plugin tjekker eksisterende artikler (det gør det sikkert ikke …)

  @Jens
  Tak! Jeg har selv ledt efter sådan et plugin, men har endnu ikke fundet noget. Hvis du finder noget, må du meget gerne melde tilbage herinde 🙂

 16. Hej Anders

  Selv tak, og tak for at gøre opmærksom på sru.dk og TDO Mini Forms. Jeg roder selv lidt rundt med sidstnævnte i forbindelse med et social bookmarking site, jeg er ved at lave.

  I øvrigt et spøjst koncept mht. sru.dk. Vil da klart benytte mig af siden 🙂

 17. Hey Bonus,

  Det har måske ikke lige noget med artikeldatabaser at gøre, men jeg vil høre dig hvilket plugin du bruger til related posts? Jeg vil gerne have det ind på min blog rengoringstips.dk, som du fik mig overbevist til at lave i et af dine tidligere indlæg omkring SEO.

  Mvh.

  Christian

 18. Hej Chrisss

  Tak fordi du gør opmærksom på det 🙂 Bruger du det selv, og er der nogle helt bestemte ting ved dette plugin, som du synes bestemt godt om og som fx All in One SEO Pack ikke kan klare?

 19. Personligt bruger jeg ikke WordPress overhovedet, men det er nok fordi jeg koder mine hjemmesider fra bunden.

  Skulle jeg derimod vælge at sætte noget op i WordPress – herunder eventuel en artikelside, så må disse plugins være et must, og drømmen for enhver der ønsker at starte op.

 20. fedt med nogle wordpress plugins! jeg har dog pt. en artikeldatabase som jeg selv har kodet fra bunden, men har lidt overvejet at skifte over til WP da det gør mange ting lidt nemmere, har kigget lidt på dem du linker til og kunne helt klart godt finde på at overveje en af dem hvis jeg vælger at gå over til wp istedet for det jeg selv har kodet!

 21. Tak for en god liste. Sidder selv og er igang med at lave en artikeldatabase, men manglede et par af de plugins du nævner.
  Du kender ikke et plugin hvor artiklen skal være min x antal ord eller anslag, før man kan sende den til gennemsyn?

 22. Nu er dette godt nok et gammelt indlæg – Har du nogle forslag til plugins nu, hvor vi skriver 2016 snart 2017?

  Kan se der er nogle af dem der er lidt forældet, så af sikkerhedsmæssige årsager vil jeg helst ikke have dem på mine sider.

 23. Hej Simon 🙂 Ja, de plugins, jeg nævner i indlægget her, er sandsynligvis ikke brugbare Jeg kan desværre ikke komme med forslag til andre plugins i samme boldgade. Mit forslag er, at du kigger på sites, der møder dine kriterier, og tjekker deres kildekode. Ofte kan du i kildekoden få en indikation af, hvilke plugins, der bliver brugt. Good luck 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *