Nyt dating-site fra BonusNinja – Online dating, der redder liv!

Er du ensom? Har du stadig ikke fundet den eneste ene? Har du prøvet diverse dating-sites – uden held? BonusNinja.net har løsningen. Jeg kalder det online dating, der redder liv.

Det nye site hedder Struds-Dating. Her kan du chatte og aftale en date med strudsen Fifi. En rigtig sød fyr … men han har bare ikke haft heldet med sig på det store dating-marked.

Ikke nok med, at Fifi er en fin fyr, som en hver pige falder for … du redder også liv ved at gøre Fifi glad. Og det gør du ved at tage på date med ham. Hvordan du helt præcis redder verden, kan du læse mere om på sitet. Kort sagt har det noget at gøre med det voldsomme CO1000-udslip samt strudsers glæde som en vigtig faktor for menneskehedens eksistens.

Struds-Dating er online dating på en helt ny måde. Det er dit nye dating-site! Gør verden til et bedre sted – del linket med alle dine venner og veninder.

Dating med strudsen Fifi

Besøg Struds-Dating her!

6 tanker om “Nyt dating-site fra BonusNinja – Online dating, der redder liv!”

  1. Tak! Jeg syntes slet ikke, der var nok dating-sider på nettet. Det måtte jeg jo gøre noget ved. Og så er det jo bare en bonus, at man samtidig kan redde verden!

  2. Tak, Johannes 😀

    Du kunne sende linket til dine single-veninder. Mon ikke nogle af dem er interesseret i en fræk struds-date? 😛

  3. Haha – Det var en af de bedre dating-portaler 🙂 God humor.

    Jeg er meget enig i, at det næsten er ved at tage overhånd med de forskellige typer dating, man kan komme på – der er stort set dating for alle små segmenter og minoriteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *