Opfølgning på lidt af hvert – og yo

Her er lidt opfølgning på ting, samt lidt nyt halløj.

Oprettelse af bruger

Jeg installerede et CAPTCHA plugin (anti-spam) for nogle dage siden, og det kom der lidt kommentarer ud af, som fik mig til at overveje muligheden for oprettelse af brugere på bloggen. Brugere kunne så logge ind og helt slippe for at indtaste CAPTCHA’en, og der blev også lagt op til andre fordele.

Jeg har forsøgt mig lidt frem, men jeg har endnu ikke fundet en god løsning. Jeg arbejder stadig på at finde en løsning, men nu må vi se. Et af problemerne er, at jeg på en eller anden måde skal sørge for, at brugere automatisk bliver logget ind, når de besøger bloggen. Jeg har så ikke lige luret, hvordan jeg skal løse dét.

CAPTCHA’en har i øvrigt holdt al spam ude indtil nu 🙂

SEO-eksperiment

Mit SEO-eksperiment mht. at bytte om på rankings har jeg droppet. Der ligger alt for meget arbejde i det, og det ville egentlig bare være tidsspilde, hvis jeg fortsatte. Jeg har simpelthen for mange indgående links med humor og sort humor som ankertekst til forsiden, og hvis jeg skulle få et andet indlæg til at ranke højere på disse nøgleord, så skal jeg linkbuilde virkelig meget.

SEO-rapporten

SEO-rapporten kommer i løbet af uge 5, og samtidig vil jeg også løbende komme med tips til de resterende deltagere i konkurrencen. Jeg tænker, at jeg vil lave ét indlæg pr. deltager/hjemmeside. Det sker altså i denne uge 🙂

Kategorier

Jeg leger hele tiden med bloggens kategorier. Jeg kan godt lide at have struktur på tingene – jeg kan godt lide, at kategorierne passer optimalt til de emner, jeg skriver om. Jeg har i går tilføjet en ny kategori: Social Media. Det er sådan noget med Facebook, Twitter og SMM (Social Media Marketing). Der er mange muligheder inden for sociale medier, og det vil jeg altså sørge for at skrive lidt om fremover.

Hep-hey og hey-hep. En træt BonusDude vil stille og roligt gøre sig klar til at sove. Siden kl. 12 har jeg ikke lavet andet end at få styr på en masse ting herhjemme; men mere om dét i morgen, hvor jeg også introducerer endnu en kategori.

Yo! (det betyder skål på vietnamesisk)

7 tanker om “Opfølgning på lidt af hvert – og yo”

  1. Yesh, ser sku frem til noget mere gøjl fra min favorit bunos dude! Salud, saunte, skål, cheers, whatever you wanna call it mate!

    SKÅLE I ØL, som min ven fra det lille land Danmark plejer at sige. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *