BonusNinja Blog = Google Street View!

Sidste uge skrev jeg om, at Google Street View var kommet til Danmark. Dette har resulteret i noget ret sjovt.

Et par dage før jeg skrev indlægget fik jeg implementeret noget Google Analytics tracking i min søgefunktion. Webanalyse har aldrig været min stærke side – så jeg blev ret overrasket over, hvor nemt det egentlig var at opsætte det her i Analytics.

Nu kan jeg altså se, hvilke ord besøgende indtaster i min lille søgebar øverst til højre i menuen. Cool nok.

Anyways. En håndfuld folk har så fundet frem til mit indlæg om Google Street View, og det er der som sådan ikke noget mærkeligt ved. Det sjove er, at de på en eller anden måde må have troet, at man kunne bruge bloggens søgefelt til Street View-søgninger … Jeg kan i hvert fald se, at der er blevet indtastet adresser, postnumre og navne i søgefeltet 🙂

Det var sådan set bare det. Jeg synes i hvert fald, det er det sjoveste i verden. Eller … næsten, ikk’?.

Webstedssøgning og Google Analytics

Nå ja. Vil du logge de søgeord, som bliver indtastet i søgefeltet på din hjemmeside? Det er super nemt at opsætte. Tjek det her: Webstedssøgning i Google Analytics.

8 tanker om “BonusNinja Blog = Google Street View!”

 1. haha, det er sgu da sjovt. Man kan godt blive forbavset over hvad folk søger på. Jeg skrev en gang om one.com’s kundeservice, og når folk landede på den søgte de på “kontakt” og skrev en mail med spørgsmål til deres webhotel. Selvom jeg syntes det er rimelig åbenlyst at jeg ikke har noget at gøre med one,com at gøre,

 2. Wow! Det er da meget mere ekstremt end det, der er sket her, haha 😀 Sjovt, at de ikke engang har kunnet se på din e-mail-adresse, at den ikke hedder noget som helst med one.com.

  Det er sgu ikke lige alle, der er gode til det der med internettet/hjemmesider 🙂

 3. First of all: Død over din nye spam-funktion… jeg har lige mistet et indlæg fordi den ikke var indtastet korrekt!

  På en af mine hjemmesider, hvor der er beskrivelser af forskellige skandinaviske flyselskaber ser jeg tit at folk skriver i gæstebogen om de kan booke deres placering i flyet… # Fail

 4. Tusind tak fordi, du nævner det med min CAPCTHA. Jeg var slet ikke klar over, at den resettede kommentaren, hvis man indtaster forkert kode (jeg går ud fra, at det er dét, der er sket?) Det skal jeg helt klart gøre noget ved!

  Men hold da op, det er sgu da også fuldstændig skørt det, der er sket på din hjemmeside 😀 Jeg glæder mig til at se, hvad folk ellers bruger min egen søgefunktion til.

 5. Okay, nu har jeg lige testet, og den sletter IKKE en kommentar, hvis man indtaster forkert CAPTCHA-kode – så jeg forstår ikke lige, hvad der er sket. Du trykker bare tilbage i din browser, og så står kommentaren der stadig.

  Kan du fortælle lidt mere om, hvad du gjorde før, Emil?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *