Gæstebog

En gæstebog er vel egentlig ret old school … så’n lidt 90’er-agtig, når vi snakker hjemmesider. Men ikke desto mindre, synes jeg, det er hyggeligt med sådan en. Så her er den – gæstebogen over dem alle, med over 100 kommentarer fra venner, bekendte, familie, kollegaer samt folk og fæ.

Du er vel ikke kedelig? Skriv en kommentar! Det er i orden at spamme lidt (bare ikke med links) 🙂

134 tanker om “Gæstebog”

 1. Jeg datede engang mig selv… Trivielt? Nej, for Hans var med i lommen! Og så var der oksefars i fryseren… Og Döner kebab!! For helvede… Dén havde jeg NÆR glemt… Men ve’ do va? Den var frossen… Æk? Get it? Frossen – HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAAAJ fjd aæH AHDF LD: :: 😀 :D:D 😀 : :!:! !! !!:!!!!!11!1!!11one

 2. Feel Good
  Feel Bad
  Phil Collins
  Er Dr. Phil virkelig ikk psykolog? Ville ellers gerne have datet ham –
  Bader mine yndlingsbreve imens rockerne leger ta fat i ymerland.dotdk Hmm.. En sans af realisme trænger igennem den snegule dør og beder min hænder tænke baglæns. Men de kan jo ik tænke, tænke.. hmm.. jeg.. så de forsvinder vel bare. Dette gør armene også, og så videre.. til intet tilbage. Rart nok at vide at jeg alligevel hang helt sammen..
  God Torsdag
  LUUUUV

 3. Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuddeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
  Hvornår skal vi på druk igen?? Gamle dreng!!! :Y

 4. yoink , så blev det nat , hihi
  tag fat i din skat og sig bai bai
  hej hej haj haj
  sikken pirat
  du så pirat klart
  men det er da ligemeget eller …

  ><

  pas på du ikk bliver grebet eller nivet
  i nakken eller hårene

  ROM ER GUD!

 5. Smiley-test: 🙂 😀 xD :-/ ^_^ :ninja: :bonusninja:

  Yay o/ Det virker :O O_O :S 😛 … No more standard-smileys … næsten ❗ :mrgreen:

  :doh: :sleep: -_-

 6. Jeg synes sgu også lige at jeg skulle skrive her, når jeg nu er en trofast læser af din humorøse blog… Det’ sgu god humor.

 7. OMG OMG OMG!

  BonusDude! Husk at følge med på min blogzzzz! Nizzle my dizzle shizzle, den er for rizzle!

 8. Jeg har længe gået og overvejet at skifte fra Blogger til WordPress. Sidstnævnte lader til at have langt flere designmuligheder, og de ser langt fra så standardagtig ud, som Blogspot-blogs gør. Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, hvor besværligt det er at flytte fra den ene service til den anden. Kan man godt flytte sine indlæg med? Skal man have serverplads og domænenavn? Jeg har ganske kort læst lidt om det, men det virker ret forvirrende og spredt.

  Og hvordan i alverden kan du få 199 hits på én dag!? o_O (ifølge Chart)

 9. Du kan godt flytte dine indlæg. WordPress har en indbygget funktion til import af Blogger, men desværre kan den ikke tage billeder med. Så du er nødt til at indsætte alle billederne manuelt. Det er ærgeligt, men man må tage til takke, at selve tektsten kan flyttes ved blot et klik.

  Du behøver ikke købe domæne og webhotel (selvom jeg STÆRKT anbefaler, at du gør det) – du kan lave en blog på wordpress.com … og så ville din blog fx kunne hedde wikzo.wordpress.com. Du kan evt. prøve at teste funktionen på wordpress.com, men husk for alt i verden at gøre test-bloggen ikke-offentlig (det kan du vælge, når du opretter bloggen, og du kan altid ændre det til offentlig-status), for ellers kommer Hr. Google og straffer dig for duplicate content.

  Hvis du har flere spørgsmål mht. det her, spørger du bare løs.

  Mht. Chart-statistikken, så er det uden tvivl linket til min Zelda-musik på GameTrailers, som har givet mig et godt boost. Og mit indlæg om Google favicon er lige p.t. nr. 1 på Google.dk, og en søgning på blot “favicon” giver mig en side 1-placering. Derudover er mange af mine andre indlæg også at ranke meget højt 🙂 <3

 10. Er ved at teste det hele lige nu – har netop gjort den privat for at undgå Googles store straffehammer (jeg kommer nok til at spørge ind til dette senere). Systemet føles meget friskt, men der er også mange nye ting, jeg skal vænne mig til. Der er funktioner, som er beder at hitte ud af, mens andre lader til at være lidt mere bøvlet. Jeg har også svært ved at bestemme mig for et tema. Lige nu leger jeg bare lidt rundt, før jeg beslutter mig for enten det ene eller det andet.

  Ps. du bruger WordPress.org og ikke .com, ikke sandt? Jeg har oprettet mig på sidstnævnte, fordi jeg læste, at den er nemmest at finde ud af + man får gratis hosting og domæne. Dog kan man ikke installere plugins eller temaer 🙁

 11. Jep, jeg har downloadet WordPress på wordpress.org, og har uploadet det til mit webhotel (Gigahost). På den måde får jeg også mulighed for at bruge de mange plugins og themes (themes laver jeg dog altid selv). Ud over det, får man også meget bedre mulighed for at tilpasse sine designs, og ja, der er uendelige muligheder og mange fordele … såfremt du har eget webhotel og domæne.

  Såeh, hvis du vil køre gratis-stilen resten af dine blogging-dage ( 😛 ), er der nok ikke den store fordel i at skifte fra blogspot.com til wordpress.com :/

  Hvis jeg skal være helt ærlig: Du har blogget i 3 år (tillykke igen!), og som jeg ser det, kommer du til at blogge i mange år fremover. Hvorfor ikke bruge de få penge på webhotel og domæne? Jeg føler mig nødsaget til at henvise til et indlæg, der er skrevet af Mikkel deMib, som er Danmarks nok mest kendte søgemaskineekspert: Byg ALDRIG dit website på andres domæne.

  Jeg ved godt, at jeg smider mange ting i hovedet på dig, og jeg prøver heller ikke at påtvinge dig noget, kun rådgive udfra de ting, jeg har erfaring med. Jeg synes bare, du skal overveje det godt og grundigt 🙂

 12. Du har sikkert ret, men fatter hat af alt der hedder manuel designing (altså kodning), så vil gerne have nogle flotte knapper, jeg kan justerer på. En webhost ser jeg ikke som nødvendig, men overvejer lidt et domænenavn (men det kan jo altid komme senere).

  Kan WordPress.org og .com godt tale sammen, altså kan jeg flytte fra den ene til den anden?

  Jeg har inviteret dig til min (nye) blog, hvor du kan se, hvad jeg har lavet indtil videre. Jeg har i det øverste indlæg stillet tre designmæssige spørgsmål, som jeg håber, du kan hjælpe mig med. Dog er jeg ikke helt sikker på, om jeg har inviteret dig på den rigtige måde (jeg skrev bare “BonusNinja”). URL’en er den, som du nævnte i dit eksempel ovenover.

 13. haj mæster!!!!!!!!!!!¨

  Zyg (!!!) Jæmmeside du har daj…..

  Hilsen din Overmandige mand

  kan du hykke daj! Ses på google!!!

 14. Hej Jan!

  Tak for dine kommentarer på min blog. Jeg siger aldrig nej til at skrive i en god gæstebog – You know why 😉

  Mange Kolding hilsner,

  Rune

 15. Hej Rune 🙂

  Det var da så lidt. Det er altid spændende at følge med i de forskellige SEO-blogs rundt omkring. Og ja, det er helt bestemt en af de bedste gæstebøger på nettet!

  May the link juice be with you 🙂

 16. Endelig en spam-kommentar, der ikke indeholder russiske tegn eller en underlig stavning af et vist potensmiddel, hva?

  Nå, anyways – du er en fornøjelse at læse! 🙂

 17. Haha! Hej Martin! Og tak 🙂

  Det ser heldigvis ud til, at den pågældende spammer har trukket sig tilbage efter mit lille udbrud.

 18. Også længe siden jeg har besøgt din blog! Den er om muligt blevet mere sort 😀 Herligt ^_^ Fedt at stene herinde…

 19. Ved ikke, om den er blevet mere sort, men den er stadig så sort, som jeg nu kan gøre det til 😀

 20. Hey yo!
  Det er sgu længe siden, Bonus! ..hvis du da kan huske mig..?
  Faldt lige over din hjemmeside, så ville lige sige “knæhøj karse”!

 21. I lige måde du 😀
  Tror det er flere år siden vi sidst snakkede sammen O_O
  Har du nået ny MSN eller noget? Hos mig har du ikke været online i 2 år :S
  – bare hvis vi skulle prøve at beholde kontakten denne gang 😉

 22. Og her et par vise ord, som jeg gratis giver jer alle med på vejen, for jeg er jo så pisse gavmild!

  At sovse…

  Eller IKKE at sovse…

  Dét er at stege

 23. Ja, jeg har spurgt om man ikke kan trykke nogle nye Bibler med det citat indeni, men der er for meget honning til at det kan lade sig gøre >.<

 24. Yeah – og man skal vist også have rimelig gode connections til Jesus-mafiaen, hvis man vil ændre noget i Bibelen :/

 25. Jeg kendte en gang en gut, som kendte en gut, som kendte en gut, som kendte en gut, som havde en mor, som havde en søster, som kendte en gut, som kendte en gut som havde en far som kendte en gut som kendte en gut som kendte en gut der en gang prøvede at tale med Jesus-mafiaen.

  Og sådan opstod Teletubbies.

 26. Meget mærkelig side…. det var en fejl jeg kom herind… det var en fejl at jeg blev her… det ER en fejl at siden eksisterer…… FEJL FEJL FEJL

 27. Hey Ondmis! Din kommentar røg i spam-filteret, og har først set det nu. Øv 🙁

  Tak for hilsenen, og right back at ya! 🙂

 28. Til alle jer der leder efter en frisure der passer til dit look, så klik ind på *link slettet af admin* og prøv hundredvis af kendis frisure. God fornøjelse!

 29. Hej Anders

  Jeg har slettet dine links. Læs lige starten af denne side igennem, og tjek også kommentarpolikken, hvis du poster igen 😉

 30. Hej Michael

  Velkommen til 🙂 Jeg håber da, at du har kunnet bruge min henvisning til online-vækkeuret til noget.

 31. Ja, jeg henvender mig her. I denne syndes gæstebog, da jeg ikke har andre steder at spørge!

  Jeg sad her i dag, med min guitar, og spillede da jeg kom i tanke om sangen… Det er lidt svært at tyde hvad de synger, og det er også en del år siden man har hørt den, men den er nogen lunde sådan her:

  Sgu gamle ven fra hjemmets skam

  Et eller andet

  Sgu gamle ven fra hjemmets skat, det er lææænge lææænge siiiiii’n

  Det er meget svært at høre… Er der nogen af jer der kan huske hvad den hedder?

 32. Lige en forsinket kommentar til Rudi Mortensen:

  Undskyld, men Akismet markerede din kommentar som spam 🙁 Det sker forhåbentlig ikke igen. Sorry!

  Og for at svare på dit spørgsmål: Jeg var ikke ved computeren på det tidspunkt, men jeg ville nok heller ikke have lyst til at skrive et indlæg om Isaac Newton 🙂

  Ser man på den seneste Google Doodle (som linkede til Googles egen Doodle-side i stedet for til en søgning), så kunne man måske tro, at Google ikke kommer til at lave flere af den slags links.

  @Puttegøjen
  Din kommentar røg desværre også i filteret 🙁 Jeg går i øvrigt også på wc … nogle gange.

 33. Hmm, jeg tænkte på, om du måske kunne lave et indlæg om hvad fordelene og ulemperne er ved hhv. Blogger og WordPress :D? Jeg står og overvejer det temmelig meget pt.

 34. Det kunne jeg da godt 🙂 Men jeg skal lige vide, hvad du helt præcis spørger efter, for der er jo to forskellige udgaver af WordPress og Blogger: Er det de udgaver af WordPress (WordPress.org) og Blogger, som man kan downloade, du er interesseret i at vide mere om, eller overvejer du et skift fra din egen gilucz.blogspot.com til en evt. gilucz.wordpress.com, eller vil du flytte din gilucz.blogspot.com over på dit helt eget domæne (eks. giluc.dk) og webhotel, der skal køre med WordPress?

  Håber, det gav mening 🙂

 35. Okay 😛 Det er lidt af en større opgave, du sætter mig til, hvis ikke du kan være mere specifik, men jeg skal gøre et forsøg. Stay tuned 🙂

 36. Fynboen kom, så og grinede en bit 😉 takker for lidt humor her i bogen, her en stille aften 8)

 37. Ak ja verden er sku godt nok lille? der kan man bare se? hvordan går det med den ekstra kategorina – Audio / – Video – på FF!

  aka Freelance – AV Tekniker.

 38. Kategorina kommer som lovet i morgen 🙂 Og nu vil jeg daffe i seng. Wroom!

  EDIT: Du har skrevet kommentar nr. 100 i min gæstebog 🙂 Yay! 😀

 39. BIG SMILE 🙂 nice jeg tror også jeg vil til køjs Zzzzz….. – hørs i den nærmere frem-tid! – absolut en anbefalings værd site du har dig her….. og slår nok utænkeligt en smut forbi i ny o næ.

  Fred på hvor jord. NAT.

 40. Jeg skriver bare for at sige at jeg vælger DØD….. mUaHahahaha??? eller er det tektnisk set forsent nu??

 41. Hej EkstraMitsurugi

  Jeg kan se, at hvis man skriver noget, og indtaster CAPTCHA-koden forkert, og så går tilbage – så slettes ens besked… Det gør den i hvert fald her, har prøvet flere gange. Hvis man slet ikke indtaster noget, virker det fint at gå tilbage.

 42. Hm … okay. Tusind tak, fordi du nævner det. Det er jo lidt problematisk. Jeg kan se, at problemet opstår i Internet Explorer. Jeg må prøve at se, om jeg kan finde en løsning 🙂

 43. Min due!! Haha, ved du at der er en vej i Slagelse der hedder Pigeonvænget?! lol 😀

  See you pidge, my pitch-bitch pigeon 😀

 44. Pidgeon! Haha, nej, det vidste jeg ikke! 😀 Hvis du kommer forbi, må du tage et billede af vejskiltet 😛

 45. Hej hr. Ninja.. Med udgangspunkt i din forkærlighed for sort humor fremsender jeg hermed 1. stk. link: string-emil.de…. som du skal have lov til at “nyde” uden yderligere kommentarer… Tak for en fed blog, som jeg har haft stor glæde af at følge. Mvh. Jess Bødiker

 46. Hej Jess!

  Tak for henvisningen og for de fine ord om min blog 🙂

  String-Emil.de kender jeg godt. Det er fantastisk underholdning! 😀

 47. Nu det lidt over 2 år siden jeg sidst kikkede ind – faldt lige over din “En gæstebog er vel egentlig ret old school” og kan kun gi dig ret! 😉 – men lægger da lige igen en lille gæstus hilsen… -lol-

  PS: hvor er din FF?

 48. Hey Humsen, og tak for din gæstushilsen 🙂

  Mht. FF (FreelanceFinder): Jeg havde ikke lyst til at vedligeholde sitet. Tilmeldingerne var få, og indtjeningen var for lav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.