Strudsecreme, strudselotion, strudsesæbe, strudseshampoo og strudselæbepomade


Engang imellem falder jeg over nogle ekstremt underlige ord, når jeg laver søgeordsanalyser, og i dag snublede jeg så over ordet strudsecreme. Creme, der er lavet af struds. Jeg har i fremtiden tænkt mig at skrive lidt mere om alle de underlige ord, jeg finder frem til, men lige nu synes jeg, at du, kære læser, skal have et solidt indskud af viden om strudsecreme og andre livsvigtige strudseprodukter. For du kan da ikke leve uden strudsecreme, vel?

Hvad hulen bruger man strudsecreme til?

Strudsecreme er en fed creme til ansigt og krop. Og netop fordi, den er fed, er den særdeles velegnet til tør hud. Albuer har det med at blive tørre. Så hvis du døjer med knastør hud på dine stakkels albuer, har du hermed tilegnet dig viden om en creme, der kan afhjælpe problemet.

Har du psoriasis?

Hvis du har psoriasis, så er der godt nyt. Strudsens magiske powers kan nemlig muligvis hjælpe dig. Ordet lyder nemlig, at nogle folk, der lider af psoriasis, har haft gode oplevelser med strudsecremen, fordi den hurtigt og effektivt blødgører huden, og skældannelsen bliver dermed holdt nede i en kortere periode.

De andre gode strudseprodukter

Ja – så har vi jo også strudselotion, som er tyndere end cremen, og derfor er den nemmere at smøre ud (brug den ikke på brød).

Strudsesæbe kan selvfølgelig bruges som sprængstof. Eller … nej, jeg kom vist til at tænke på Fight Club (genial film i øvrigt).

Strudseshampoo er også noget, som psoriasispatienter har haft glæde af. Desuden skriver strudsecreme.dk, at strudseshampoo lindrer, hvis du har kløende hårbund samt “kager” i hårbunden. Hvad fanden er kager i hårbunden?

Til sidst har vi strudselæbepomade. En læbepomade, der giver bløde læber. Yay.

Konklusion

Der er ingen konklusion. Strudsecreme og alle de andre produkter, der er lavet af struds, er noget underligt noget. Nyd de sidste to timer af din søndag 🙂

Husk i øvrigt også at besøge Struds-Dating – Danmarks bedste datingsite!

5 tanker om “Strudsecreme, strudselotion, strudsesæbe, strudseshampoo og strudselæbepomade”

  1. Vi der lider af psoriasis (og eventuelt kender til kager i hårbunden – beklager) får godtnok smidt mange produkter i hovedet (well – der skal selvfølgelig betales for dem…) Struds er ny for mig – jeg har ellers hygget mig mest med tjære.

  2. Ah … jeg havde ingen anelse om, at tjære var effektivt mod psoriasis. Hvis du beslutter dig for at afprøve strudsecreme, må du da meget gerne melde tilbage om, hvorvidt det har haft en effekt.

    God søndag (så længe den varer) 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *