Ny case: 20 blogindlæg om dagen

Så er min februar 2010-case nået til vejs ende. Målet var, at jeg skulle skrive (mindst) et blogindlæg om dagen. Og målet er nået. Læskende! 🙂 Nu er det på tide, at jeg laver et nyt og mere udfordrende mål.

Og nej, rolig nu, jeg skal ikke skrive 20 blogindlæg om dagen; det ville sgu være selvmord 🙂 Men jeg tænker over, hvad den næste case skal være. Marts-casen skal i hvert fald være, at jeg får strikket det nye WordPress theme til BonusNinja.net sammen. Derudover skal jeg have smidt et nyt site i luften inden april; et site, jeg har haft i tankerne i flere måneder.

De to ting er tidskrævende nok i sig selv, for ud over, at jeg skal designe og kode, skal jeg også have lagt en strategi for det nye site. Jeg får meget at lave i marts, men det bliver også en optakt eller forberedelse til min april-case, hvor jeg planlægger at få smidt mange artikler artikler i luften hver eneste dag.

Refleksioner over min lille februar-case vil blive ytret løbende her i marts. Jeg føler faktisk, at jeg har lært en del af den. Og hvis du selv er blogger, kan du sikkert også få lidt ud af mine erfaringer.

Jep-jep. Så tog jeg lige den sidste skefuld af min Ben & Jerry’s Mango Berry Swirl. Den er ikke så ringe endda (men jeg har da smagt det, der er bedre).

Ben and Jerry's Mango Berry Swirl

5 tanker om “Ny case: 20 blogindlæg om dagen”

 1. Jeg synes det er rart at se, at der er begyndt at komme lidt mere indhold i dine blogindlæg. En blog om sort humor er sjovt, men en blog udelukkende om sort humor bliver man hurtig træt af. Held og lykke med din “Marts-case”.

 2. Det var sgu nogle rare ord at stå op til. Tak 🙂

  Jeg synes da også selv, der er begyndt at komme lidt mere indhold. Og jeg er helt enig – det kan godt blive lidt for meget med den sorte humor. Jeg har på det seneste også tøvet lidt med det sortsnakken … nok mest fordi, jeg har haft meget mere lyst til at skrive om SEO, WP, blogging og den slags.

 3. Yea, fedt med indhold 8) – sort humor holder dog for det meste 😀

  Anyways, sådan noget ville jeg slet ikke kunne gøre, altså skrive et indlæg hver dag… Det tror jeg da ikke 😛

 4. Jeg glæder mig til at strømmen af blog indlæg når sit naturlige leje igen, da kvaliteten har været svingende pga. din februar case :-). Men en spændende erfaring du har gjort dig :-).

 5. Hej Casper 🙂

  Velkommen til! Jeg synes nu, at kvaliteten altid har været svingende — men det er rigtigt, at der især her i casen har været større udsving. Til gengæld har der også — synes jeg — været nogle ret “ekstra gode” indlæg ind imellem.

  I øvrigt et spændende netværk af hjemmesider, du har 🙂 Det kunne godt være, jeg kunne finde på at skrive en mail til dig for at høre lidt mere om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *