Jeg bukkede under for presset

Først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak til alle jer, som har kommenteret mit indlæg, hvor jeg har stillet spørgsmålet: Er det et okay webdesign og logodesign? Den feedback, I har givet, havde jeg sgu overhovedet ikke forventet – men jeg er superglad, for kommentarerne har jo ikke været så ringe endda!

Det, der har fået mig til ikke at skifte til det nye design – som jeg har været ved at udvikle – er de positive kommentarer vedrørende mit nuværende design. Jeg havde faktisk ingen anelse om, at der var folk derude, som kunne lide det. Mikael fra Ant Philosophy dedikerede endda et helt blogindlæg om mit design … og det gik sgu lige i bonushjertet.

Logoet er blevet ændret en lillebitte smule – men ellers er der ikke sket de helt store ændringer. Jeg har tilføjet lidt tekst i sidebaren og skrevet en lille historie i footeren (kun på forsiden). Kategori-links på forsiden har også gennemgået en lille ændring. Jeg har faktisk brugt WordPress’ blogroll-funktion til at lave kategorierne. Det hele har jeg gjort for at gøre forsiden lidt mere unik.

Anyways. Jeg har godt nok været inaktiv herinde på det seneste. Det er helt underligt, når jeg har været vant til at blogge hver eneste dag i februar … og lige pludselig er det kun få indlæg om måneden. Det er i hvert fald mit mål at ændre det. Derudover har jeg travlt på mange andre måder: Jeg er ved at gå selvstændig, jeg har gang i en masse sites, jeg er ved at finpudse et WordPress theme, som jeg lægger ud til gratis download, og så er jeg ved at kigge på hus/lejlighed med min pige. Lige nu chiller jeg i Kbh. og ser frem til at møde nogle nye, spændende mennesker i morgen.

Keep it real, foo’ 🙂

5 tanker om “Jeg bukkede under for presset”

  1. Keep it real dude.

    Det er sku fedt at høre noget mere nyt fra dig, hjemme fra lille DK. Fedt at du er ved at gå selvstændig!! Vi må sku lige tage en snak snart, om lidt af hvert. Har faktisk nogle ting jeg gerne vil høre dig om.

    Smid mig lige en besked på msn eller Skype hvis du har tid en dag. 😉

    – Den Peruvianske Hippie

  2. Der kan man bare se – dit nye (retro) design var bare en aprilsnar, man bliver da også helt forvirret når du poster det dagen før.

    Godt at se det gamle design er tilbage på siden – hvad har du ændret på logoet, er det den taleboble? For det er en fin detalje. Simpel men udtrykker samtidig hvad det handler om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *