P.S. Krøyer & 10 Days Challenge

Jeg har en “vane” med at skrive et blogindlæg, når Google ændrer deres logo. Det er ikke altid, jeg er på pletten (eller gider at være det), men lige her i nat har jeg lyst til at være på pletten – egentlig mest af andre årsager, men det kan du få mere at vide om, hvis du læser videre herfra.

P.S. Krøyer var en såkaldt Skagensmaler, og jeg har faktisk set den Hirschsprungske Samling (kæft, et navn), som består af blandt andet P.S. Krøyers malerier og andre Skagensmaleres malerier.

Skagensmaleres malerier (sig det 10 gange i træk) …

Blop …

Jeg maler selv i ny og næ – jeg tenderer dog mest til ekspressionisme og impressionisme – men jeg kan nu alligevel godt lide P.S. Krøyers malerier. Nedenstående maleri synes jeg, er okay nice (og jeg har også analyseret det for mange years siden):

P.S. Krøyer - Skagen

Nå … men nok om det.

10 Day Challenge

Det er ikke ligefrem den vildeste udfordring. Men de næste 10 dage – fra og med i dag – vil jeg skrive MINDST 1 indlæg om dagen herinde. Nogle af indlæggene bliver gode, andre måske ikke super-sublime. Jeg er egentlig lidt ligeglad. Jeg vil bare i gang med at blogge igen, fordi det også “styrker” mig i forhold til min forretning, som primært går ud på at udføre SEO-arbejde og i særdeleshed skrive “SEO-tekster” … og det, der hører med til.

Så hæng på 🙂 Der kommer i hvert fald en SYG konkurrence, hvor du kan vinde nice SEO stuff, og så kommer der lidt anmeldelser af nogle fancy-lækre superfood-produkter, som jeg har fået lov til at afprøve. Derudover kommer der også en masse andre magiske blogindlæg, som du bare ikke kan modstå 🙂

Det bliver CRAZY!

Konklusion

Du troede vel seriøst ikke, at der ville være en konklusion …?

BonusNinja og P.S. Krøyer takker af 🙂
Hils derhjemme

4 tanker om “P.S. Krøyer & 10 Days Challenge”

  1. Cool. Har i øvrigt længe tænkt over, hvordan du (næsten) altid er på pletten, når Google ændrer logo? Har du et system, som fortæller dig det (RSS eller lignende), eller kommer du bare “tilfældigt” forbi og opdager det?

    Skagensmaleres malerier Skagensmaleres malerier Skagensmaleres malerier Skagensmaleres malerier Skagensmaleres malerier Skagensmaleres malerier Skagensmaleres malerier Skagensmaleres malerier Skagensmaleres malerier Skagensmaleres malerier

    Jeg kunne godt ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *