Mode-Blog

BonusNinja vil være med på moden og starter hermed sin egen mode-blog, som har det unikke navn Mode-Blog! Læs om fabulous fashion, trendy tøjstil, luxurious lifestyle og alt midt i mellem.

Hejsa, skønne mennesker, og velkommen til Danmarks bedste blog om mode!

Mode-Blog

Hvorfor mode-blogging?

Hvis du ikke allerede vidste det, så er mode-blogging meget oppe i tiden. Det er det seneste nye. I udlandet er det meget populært, men i lille Danmark er det endnu ikke så udbredt. Det skal der laves om på. Læs mit lille online modemagasin og bliv klogere på true style.

Min inspiration til at blogge om fashion kommer direkte fra the streets of DK, og i dette første indlæg vil jeg derfor skrive lidt om denne vinters streetwear og gademode. Rigtig god fornøjelse.

Vintermoden 2010

Vintermoden 2009 - Goliath GuberfrauHer på fotoet ser vi modellen Goliath Guberfrau – en super-handsome fyr, som er vinterklar til at overtage Københavns gader. Han er iført en såkaldt net-top fra Føtex & Gabbana, som kommer til at være stilsættende her i vinteren 2010. Rigtige mænd må godt vise mave nu; det er ikke længere forbeholdt bæskubbere.

Derudover har han nogle pretty darn delicious shorts fra Jackass & Jones. Et meget bold move at iføre sig shorts om vinteren, men tiderne ændrer sig jo, og du vil klart opleve en stigende interesse for vintershorts de kommende år. Ham her fyren er bare forud for sin tid. Han ved, hvad der kommer til at rykke fremtidens street-mode.

Læg også mærke til den frække frisure, som er meget in lige for tiden. Det får mig til at tænke Oh My Gaaard, sikke en DildoDarling. Honey, dit hår er bare amazing! Da jeg interviewede Goliath Guberfrau, sagde han til mig: Fabulous Bonus, I’ll let you in on a little secret of mine. Goliath viste mig den voks, som han selv laver. Voksen hedder StayFresh BallWax – en voks, som er lavet af blandt andet soltørrede hamsterklunker og afbleget oregano.

Karakter for tøjvalg og frisure

Her er min ærlige bedømmelse. 4 brunstige B!’er ud af 6 fra BonusNinja Mode-Blog!

Because you’re worth it, darling (;

The end, my precious

Det var mit første mode-blog-indlæg om vintermoden 2010. Et hurtigt skønhedstip til at runde indlægget af med: Hold din skin tight og din teint brun som brownies med Cydni Lii ProTan Deluxe fra Laboratoire Lezbian Labrador.

Toodles <3

P.S. Har du selv en mode-blog, eller synes du, at det, jeg skriver, er magnificent, så må du meget gerne hjælpe med at sprede ordet ved at linke hertil!

13 tanker om “Mode-Blog”

  1. Som modeekspert kan jeg afsløre, at bandana-moden bliver aktuel igen i sommeren 2012.

    P.S. Fisk urinerer i det vand, du drikker. Øv.

  2. Hold kæft hvor er det billed der bare genialt!
    Jeg er så flad af grin hahaha

    PS jeg håber ik det er et selvportræt, for så bliver din svingermor næppe glad for, at din nye “mode hype” svømmer rundt i cyberspace ;D

  3. Haha god griner, en tidlig søndag morgen. Deler indlægget på Facebook, så må vi se om der kommer nogle sjove kommentarer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *