Gratis spådom hos Peter Answers

Peter Answers har ikke rigtig noget med sort humor at gøre, men den kan helt sikkert skabe en sjov stemning. Sidste år blev jeg introduceret til hjemmesiden Peter Answers; men min erfaring siger mig, at mange endnu ikke har opdaget denne hjemmeside, hvor man kan få en gratis spådom.


Det er en “for sjov”-hjemmeside, men du kan virkelig narre folk til at tro, at hjemmesiden kan spå, ja, hvad som helst! Læs mere om Peter Answers herunder …

Næsten ingen siger nej til en gratis spådom. Med Peter Answers, eller Pedro svarer (det hedder hjemmesiden på dansk :S ) kan du virkelig få folk til at undre sig. Få mennesker gider at betale for en spådom, men hvis det er en gratis spådom, så kan du få mere eller mindre enhver med på legen. Jeg har endnu ikke mødt nogen, som har kunnet lure tricket, og jeg har prøvet det med mange. Det er super sjovt 😀

Kræver det noget at give en gratis spådom?

For at give din gratis spådom, skal du vide noget om den person, du vil give spådommen til. Det behøver ikke at være noget personligt. Jeg plejer ofte at starte den første spådom med et simpelt spørgsmål til Peter – fx “Hvilken farve bukser har personen ved siden af mig på?”

Sådan virker Peter Answers

Der er to felter, som skal udfyldes, på Peter Answers. Først skal du skrive “Peter, please answer:”. Derefter skriver du dit spørgsmål efterfulgt af et spørgsmålstegn. Personen, som modtager din gratis spådom, kigger naturligvis på skærmen, mens du udfylder felterne. Når du skriver den første sætning “Peter, please answer:” skal personen bare ikke se, hvilke taster på tastaturet, du trykker på, for det, du taster er nemlig ikke det samme, som bliver vist på skærmen! Det, du taster, er svaret på spørgsmålet, men på skærmen står der bare “Peter, please answer:” 🙂 Tricket er, at du – før du indtaster din spådom (dit svar) – skal trykke på punktum. Du skriver så svaret og afslutter sætningen med et kolon. Derefter stiller du bare spørgsmålet, som du allerede har skrevet svaret på. Tryk derefter Enter, og voila! Du har nu givet en gratis spådom.

Besøg Peter Answers – giv en gratis spådom, og få folk til at måbe

Det er lidt svært at forklare, hvordan Peter Answers virker. Følg mine instrukser, og så skal du nok finde ud af det helt intuitivt. Giv dine venner en gratis spådom! Besøg Peter Answers her. Hvis du hellere vil prøve den danske side, kan den findes her: Pedro svarer. På den danske side, skal du skrive på dansk – dvs. du skal skrive “Pedro, svar venligst:” i stedet for “Peter, please answer:” … Personligt foretrækker jeg den engelske side, men det er jo en smagssag.

42 tanker om “Gratis spådom hos Peter Answers”

 1. Her er din gratis spådom: Du bliver ikke gift, fordi det går op for dig, at du ikke har brug for en mand i dit liv. Og som en af mine venner engang sagde: “Hej”.

 2. Du har det af helvedes til ved Lican og René, og du bliver 237 år, når du føder dit første barn ud af næsen. Tillykke!

 3. Hvad kan du sige mig om jeg køre galt imorgen? Og hvornår får jeg min første bil? Dør jeg gammel? Eller kommer jeg til at sidde og skide i en ble på et plejehjem?

 4. Halløj-saaa!

  Du vil aldrig nogensinde køre galt. Du har allerede fået din første bil; du ved det måske bare ikke. Du dør aldrig, og du kommer til at skide laserstråler på et bibliotek.

  Ses!

 5. hejsa. Jeg forstår det virkelig ikke…. Min søster sidder og skriver helt vildt med den Peteranswers, men når jeg skal skrive siger han det samme vollapyk. Men han svare hende på alt: hun spurgte hvad for noget tøj jeg hade på, og han skrev: hummelbukser og hætte træje = Korrekt. så spurgte hun om hvad jeg lavede, så sagde han: spiser chips og ryger = korrekt. Så spurgte hun: hvad står der ved siden af mit TV. – Et næsehorn og to lys = Korrekt.
  Men når jeg så får computeren og spørger, så vil han ikke svare!!
  Jeg forstår det altså overhovedet ikke hvor han ved de ting der fra… og han kunne også vare på navne på ham min søster kyssede med i fredags, og at jeg var på abrjede lørdag… Jeg fatter det altså overhovedet ikke!!!

  Kan nogle hjælpe mig eller give en forklaring?

 6. Nej, selvfølgelig ikke 🙂 Line, læs lige, hvad dette indlæg handler om. Det handler om en hjemmeside, der hedder PeterAnwers.com. Men tak for “snakken”, og rigtig go’ jul 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *