13 tanker om “Fræk SEO med en Google-luder”

 1. Hej Google-ludder.

  Dit indlæg er meget sjov læsning og godt at du får lidt SEO-lektioner ind over.

  Ja, jeg har jo længe fulgt med i dine google-stunts. Den første gang med mystiske hændelser må jeg være ærlig at indrømme, at jeg ærgrede mig lidt over at det ikke var mig der fandt på det. De andre gange med korncirkler etc. har det så pint mig hvorfor fanden jeg ikke havde en blog der var så gode venner med Google 😛

  Nå, men du får i hvert fald tillykke med din succes 🙂

  Forresten, staves “ludder” ikke oftest “luder”?

 2. Jo, det gør det nok. Det kan skrives på begge måder. Og nu har jeg sgu lige ændret det til kun ét d. Det ser egentlig også bedre ud 🙂

  Og tak for kongratulationerne 🙂

 3. Godt arbejde og godt tænkt. Hvis man er hurtigt ude og tænker sig lidt om, kan man ofte hente ret store mængder besøgende på den slags initiativer.
  Breaking news, nøgenhed og diverse andre kategorier kan virkelig kaste store mængder gæster (af den mærkelige ufokuserede type) af sig.

 4. Endnu et godt tip med en uventet vinkel… 🙂

  Der kan bestemt lukreres på doodles, men der skal arbejdes hurtigt. Jeg var alligevel ikke klar over, at der var så mange besøg i det – det kunne jeg da godt få nogle onde tanker med… Muhaha!

 5. @Martin: Tak-tak 🙂 Ja, man skal være hurtig med få indlægget indekseret. Heldigvis er jeg nogenlunde flink til at opdatere min blog, så Googlebørge kommer rimelig ofte forbi for at tjekke efter nyt indhold.

  @Lukas: Takker 🙂
  Personlig, går jeg ikke særlig meget op i den slags, og har derfor heller ikke testet det (kommer heller ikke til at teste det). Derfor kan jeg ikke komme med et klart svar, men jeg vil anbefale, at du i stedet fokuserer på langt vigtigere ting, så som gode sidetitler og linkbuilding.

  Jeg kan dog sige, at det har været alment anbefalet, at man bør fremhæve sine søgeord med fed og kursiv. Og jeg gør det da også selv – dog med måde og ofte for brugervenlighedens skyld. Det med at gøre teksten større, ville jeg nok ikke tænke så meget over 🙂

  Skal jeg komme med et råd, så vil det være: Fokusér hellere på de vigtigere ting, men fremhæv gerne søgeord i dine tekster, uden at overdrive.

  Tag hellere et kig på SEOmoz’ Search Engine Ranking Factors. Det får du nok mere ud af 🙂

  Ved ikke, om der er andre herinde, som kan sige lidt mere til dit spørgsmål (?)

 6. Det er altid super nice at høre om dine erfaringer og ideer med SEO, og rart at se nogle nye kreative indgange til feltet. Kunne godt tænke mig at vide, om du også mærker en øget indtjening på AdSense de dage hvor du får alle disse besøg ind fra Google? Det kunne jo netop være rimelig relevant for et adsense baseret site. 😉

 7. Hey dude. Takker. Der har været en øget indtjening ja (tjek afsnittet “Hvad vil jeg frem til?” – dog ikke en, jeg egentlig har ønsket, for det har ikke været godt for min CTR: den har selvfølgelig været ekstremt lav, fordi AdSense ikke har kunnet vise relevante annoncer.

  Jeg overvejer stærkt at lave lidt om på tingene, så der kun bliver vist AdSense på nogle af mine sider. Skal bare lige finde tiden til det.

 8. Mmmm fræk seo ;D

  Dejligt at se artikler omkring seo der skiller sig lidt ud fra mængden! Udover besøgende fra google, giver det jo også flere direkte besøg at skrive sjove, spændende og anderledes artikler. Selv vil jeg i hvert fald lige tilføje bonusninja til mine bogmærker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *