Ejes Bakken af nogen?

“Ejes Bakken af nogen?” er et spørgsmål, du sikkert kender. Det er pænt ol skool og egentlig også en ekstremt plat “joke” :S Første gang, jeg hørte den, var sikkert 15-20 år siden, og jeg fattede nada. Hvis du ikke kender ejes Bakken af nogen?, så kan du jo læse med her eller snuse til en pingvins charme.

Hvis du siger “ejes Bakken af nogen?” til en random dude, så fatter han højst sandsynligvis røv af, hvad du siger. Der er mange derude, som ikke kender denne sætning; så hvis du føler, du har lyst til at være ekstremt plat, kan du jo spørge en, du kender … Ejes Bakken af nogen?

Derfor fatter folk ikke, hvad “ejes Bakken af nogen?” betyder

For det første, er “ejes Bakken af nogen?” en rimelig underlig sætning at få smidt i fjæset. Det er rimelig usandsynligt, at nogen vil spørge om, hvem Bakken ejes af … Hvorfor i alverden ville man stille sådan et spørgsmål? Der er vel heller ikke nogen, der spørger om, hvem Tivoli ejes af … Det er vel lidt sort snak på en eller anden måde.

For det andet, er det ekstremt svært at fatte sætningen, hvis man siger den forholdsvis hurtigt. Den bliver opfattet som “Aj sbakken a’ no’en” eller noget i den stil.

Anyway … et lidt skumlet indlæg; men jeg kom bare lige til at tænke på “ejes Bakken af nogen?” og hvorfor folk fatter crap, når man stiller dem dette spørgsmål.

Hvis du ikke fattede meningen med dette indlæg, så stil spørgsmålet til en ven. Og hvis du ikke lige ved, hvad Bakken er, så er det verdens ældste forlystelsespark, som endda ligger i Danmark. Den med ham der ghey Pjerrot. Linkz. Jeg vidste faktisk ikke, at det var verdens ældste forlystelsespark, før jeg læste det inde på Bakkens hjemmeside.

Pjerrot - Ejes Bakken af nogen?
Tak til Kristeligt Dagblad for det smukke billede, lol.

5 tanker om “Ejes Bakken af nogen?”

  1. Bare fordi bakken selv siger, at den er verdens ældste forlystelsespark, så er det sgu ikke ensbetydende med, at det passer. Jeg er rimelig sikker (sikker nok til at jeg ikke gider at checke det) på, at hvis du går ind på en hvilken som helst anden forlystelsesparks hjemmeside, så siger de alle sammen det sammen. Tivoli mener selv, den er den ældste, BonBon-Land er ifølge sig selv helt sikkert ældst i verden, og Fåborg Sommerland er så gammel, at den ikke engang har opdaget internettet endnu – Lalandia er ældre end ilden, og på tredjedagen skabte Gud DisneyWorld, osv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *