Min Zelda-musik er blevet brugt i en video på GameTrailers.com

Jeg er lige blevet gjort opmærksom på, at noget af min Zelda-musik er med i en ny video på gamingsitet GameTrailers.com – uden min tilladelse, vel at mærke.

Free Zelda Music Downloads og søgemaskineoptimering er forklaringen

Jeg ville aldrig have fundet ud af det her på egen hånd, så stor tak til Shajita fra N-club.dk, som gjorde mig opmærksom på det. Forklaringen på det her er, at jeg via helt simpel søgemaskineoptimering har fået min Zelda Music Downloads-side til at ligge på side 1 i Google, når man søger på både Zelda Music Downloads og Zelda Music. Det har jeg gjort, fordi jeg ved, at mange søger på netop disse ord (jeg har faktisk kun optimeret til førstnævnte søgeordssætning). At det så skulle resultere i, at min Zelda-musik ville blive downloadet og brugt i en Zelda-video, havde jeg selvfølgelig ikke lige forventet.

Men det er nu alligevel en stor ære for mig – it’s all good. Det er i øvrigt det halvfærdige Zelda track “Zeldalicious”, som er blevet brugt i denne video. Du kan se den her:

Tribute to The Legend of Zelda series

Jeg synes personligt ikke, at denne Zelda-video er noget at råbe hurra for, men hva’ fa’en 🙂 Jeg har også kommenteret derinde: du kan se kommentaren her.

Det er sgu meget sjovt 🙂

9 tanker om “Min Zelda-musik er blevet brugt i en video på GameTrailers.com”

 1. Hey…
  Du må undskylde at jeg ikke spurgte om lov, men efter at det ikke gjorde noget er det vel fint… 😛
  men efter at du har lagt musikken ud til “free download” har jeg selvfølgelig ret til at bruge musikken… men ellers tak for den gode musik… (det er mest musikken det handler om og ikke selve videoen)

 2. Hey Dragon-Slayer! Troede ærlig talt, du var amerikaner eller noget, haha. Det er nok også derfor, jeg forventede “noget mere” ud af videoen (hvor underligt det end lyder), som jo faktisk er en hyggelig kompilation 🙂 Ej, det er sgu helt i orden! Beklager hvis jeg lød som en med de sygeste ejerfornemmelser xD Havde bare ikke regnet med, at min musik ville blive brugt på den måde 😛 Jeg vil redigere i min Zelda Music-side og smide lidt mere info ind samt et link til din video.

  Hep hey 🙂

 3. Sejt nok. Det gør helt klart videoen mere interessant, og jeg bliver nærmest helt nostalgisk, når jeg ser (og hører) sådan noget 🙂

  Nu har vi fået et konkret bevis på, at din søgeoptimering virker til noget 😛

 4. Hehe 😛 Dragon-Slayer har dog ikke sagt, om han har fundet min musik ved at søge på “Zelda Music” eller noget andet. Det kunne jeg egentlig godt tænke mig at vide 🙂

 5. Jeg fandt den ved at søge på “Zelda Music”… men musikken er kanon, og der er vist også mange bruger på GT der kan lide det 😀 men tak for din forståelse og tak for dit musik 😀

 6. Du har tilføjet et link til min side ved siden af mit navn 🙂 Tusind tak, dragemand! 😛 Hvad hedder du egentlig på N-club? Hvis du er på den side …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *