Yum Yum nudler og corned beef til min mave

I går bestilte jeg Yum Yum nudler og det, man kalder corned beef, i en webshop, som sælger asiatisk mad. Det var ikke det eneste, jeg bestilte. Yum Yum nudler kan jo købes over det hele, og jeg bestilte dem kun, fordi jeg lige ville have noget ekstra oveni. Jeg var bare glad for, at jeg endelig havde fundet en dansk webshop, der forhandler corned beef.

Corned beef

Corned beef er noget konserveret oksekød, og det smager bare godt. Det kan, så vidt jeg ved, ikke købes i Danmark, så skal man have fat i corned beef, er det nærmeste sted vistnok Tyskland. Jeg er opvokset blandt filippinske venner, og de tog ofte med deres forældre til Tyskland for at købe diverse madvarer, blandt andet corned beef og noget sindssygt lækkert soyasovs, som hedder Maggi. Yum! Jeg fik også bestilt en stor flaske Maggi i webshoppen. Jeg blev meget nostalgisk til mode, da jeg så al den mad, jeg så ofte spiste hos vennerne.

Yummy links

Der er ikke den store pointe i dette indlæg ud over, at jeg vil reklamere lidt for denne webshop. Så hvis du er til asiatisk mad, Yum Yum, corned beef eller Maggi soya, er det her, du finder din leverandør. Og det skal siges, at deres service er førsteklasses! Det er forresten også muligt at købe Yum Yum i store mængder, så den får også lidt linkjuice. Gid man kunne bestille det her som mad ud af huset.

Bon appetit!

6 tanker om “Yum Yum nudler og corned beef til min mave”

 1. Hey, og velkommen til BonusNinja Blog! 🙂

  Det lyder jo godt 🙂 Jeg har sidenhen fundet en grøntsagshandler her i Kolding, som sælger corned beef til en 20’er. Mmm, lækkert.

 2. Hej Ricky 🙂

  Ja, det er meget lang tid siden, indlægget er skrevet. Jeg bor heller ikke i Kolding mere.

  Sidst, jeg kiggede, var der en asiatisk butik både i starten og længere nede af Dalbygade, der havde det.

  God jagt 🙂

 3. Faldt lige over Dit indlæg og selvom det er gammelt kan det jo stadig være aktuelt 🙂 Corned beef kan købes (sammen med mange andre gode varer) på http://asiatorvet.dk/ dansk web-shop der fungerer perfekt.
  MVH Allan

 4. Hej Allan 🙂

  Puha, det er lang tid siden, jeg har skrevet det her, så ja, tiderne har godt nok ændret sig. Det er helt rigtigt mht. asiatorvet.dk. Og så er der jo også utroligt mange asiatiske forretninger m.fl., der også sælger det.

  Vh. Jan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *