www humor – hvad hulen er det for noget?

www humor er en søgeordssætning, som folk åbenbart bruger meget ofte. Med Google AdWords søgeordsværktøj kunne jeg tjekke, at der bliver søgt ret meget på www humor.

KLIK HER FOR SORT HUMOR 🙂

Hvorfor søge på www humor

Der er ikke en eneste hjemmeside på nettet, der hedder www humor. Så mit bedste bud er, at folk søger på www humor, fordi de tror, at www “hjælper” dem med at finde en hjemmeside om humor. Måske er jeg helt gal på den, men via Googles søgeordsværktøj kan jeg da se, at der er en ret tydelig tendens til at folk googler www + et andet søgeord.

www humor com og dk

www humor com bliver der også søgt på. Så i virkeligheden er det måske dét, folk prøver at finde. Ja, det er nok svaret, professor Ninja. Men hvorfor så ikke bare skrive www.humor.com i adresselinjen i stedet for at google på det? Dovenskab, måske? www humor dk bliver der også søgt på. Igen: dovenskab? 😀 Jeg kender sgu egentlig godt til den slags dovenskab, men jeg skriver dog aldrig www, når jeg googler på noget.

Afstemning! Hvorfor er der mennesker, der googler www humor?

Jeg har fundet ud af, hvordan man indsætter en afstemning i et blog-indlæg (der var en knap … doh), så nu kan du stemme på, hvorfor DU tror, at folk søger på www humor og alt det der. Spændende? Det synes jeg heller ikk’! 🙁

[poll id=”3″]

2 tanker om “www humor – hvad hulen er det for noget?”

  1. Hej Hans 🙂

    He-he, ja, det gør jeg. Det er nu heller ikke så svært at opnå. Og er det i øvrigt ikke dette indlæg, du i virkeligheden ville have kommenteret. Ved ikke, om det er en fejl i systemet eller, om du var “lidt for hurtig på tasterne”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *