Vind penge med BonusNinja


Så er det nu! Vind penge nu, men kun, hvis du har 15 ben og 13 arme. Skuffet allerede? Ej, come on. Få dog en operation, din spade. Lidt ekstra lemmer skader ikke. Du kan nemlig vinde penge, hvis du har det, der skal til, og det er sgu lækkert nok.

BonusNinja Blog udlover en fræk pengegevinst lige her og nu. Vind store summer penge! Så store, at dine øjne vil blive tvunget til at tage navneforandring til Bjarkild. Vind nu de penge, for søtren!

Vind penge og andet lækkert stuff

Okay … det, jeg lige skrev, var faktisk snyd. Du kan nemlig også vinde penge, hvis du hedder Baron Bjarkild Beef. Når det nu er sagt, så kan du også vinde en gulerod, importeret fra Pluto. True story!

Vind penge på BonusNinja Blog! Ja, det er sgu ikke småting.

Og nu er du sikkert interesseret i at vide, hvad hvidevarer rimer på? Nej, måske ikke. Du vil vide, hvad den frække pengesum består af. Jeg kan afsløre, at den består af papir. Penge er lavet af papir (og nogle gange af karatespark), men det er ikke så vigtigt.

Vind penge til en værdi af … PENGE!

Det begynder at køre lidt ud af sporet, det her. For hvad er værdien af penge, egentlig? Hvem ved? Who cares?

Fuck det her. Lad os bare mødes under uret til en snaps med diskosmag. Det har jeg altid fantaseret om i mine drømme, mens jeg har har (haha) haft Peder Okking på besøg.

Ej okay! Helt seriøst. Vind penge ved at klikke her. Det er ikke en joke, medmindre din makrelsalat hedder Bodil Fønster til mellemmad.

TILLYKKE! DU HAR VUNDET PENGE

Er det ikke en frisk feeling? Vind penge på BonusNinja Blog lidt senere. Der er flere spændende gevinster på vej. Nu uden bismag. Bier smager alligevel af crap og retarderet suppekur.

Kærlig hilsen
BonusFisse

6 tanker om “Vind penge med BonusNinja”

  1. Hehe, helt klart! Du er mit store sorte idol 😛 hahaha
    Men helt seriøst, så thumbs up for konceptet. Det er sku fedt at du kan hive lidt ekstra hjem ved siden af din SU på blot at være sort.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *