Vi Sniffer Tandpasta – en sort tegneserie

Så måtte der jo komme lidt reklame fra min side. Vi Sniffer Tandpasta er en super fed online tegneserie på dansk. Det er masser af god, sort humor, lige efter min smag.

BonusNinja erkender:
“Min næsetip siger nogle gange, at Vi Sniffer Tandpasta er det hotteste shizzle på nettet. Det må jeg give den lidt ret i, for ellers bliver den sur og kaster med magiske anus-egern. Damn.”

Vi Sniffer Tandpasta

Vi Sniffer Tandpasta skal opleves. Det er lidt som at gå i biografen, uden følelsen af, at man er blevet sparket i nogersvinet 17 gange. Det er en fed følelse.

Besøg Vi Sniffer Tandpasta nu, hvis du vil have et langt og fresh liv med fremragende helse a la Britney Spyds hår. Vi Sniffer Tandpasta er et must for alle med et hoved.
http://www.visniffertandpasta.dk

BonusFucker out!

6 tanker om “Vi Sniffer Tandpasta – en sort tegneserie”

  1. Den lyder vel nok spændende; jeg må hellere straks følge linket og sende det videre til alle mine venner!

  2. Ja, gid der dog var en måde at støtte den side på; jeg ville i hvert fald sådan ønske, at man kunne købe t-shirts fra dem – jeg ville i hvert fald købe mindst tre!

    Eller noget. I hvert fald mange tak for reklamen – Jo flere sider der nævner siden (eller i det hele taget den ordkombination der udgør sidenavnet), jo bedre chance er der for at google – på et tidspunkt – vil smide “Vi sniffer Tandpasta” ind på sin suggestion-liste, i stedet for “vi sniffer coke og er syge i hovedet”. Eller er det kun efter søge-mængde det fungerer?

    Meh, who cares.

  3. Yea, who cares 😛 Og selv tak 🙂 Indgående links skal helt sikker hjælpe jer på vej til at blive fundet i Google Suggest :ninja:

  4. Fede tegneserier ! Dem skulle du tage at have nogen flere blogs med! Nogen interviews og sådan noget!

Læg en kommentar NU!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.