Verdens hurtigste revolvermand – Hoooly sh**

Han er jo syg! Amerikaneren Bad Bob kan affyre sin revolver hurtigere end du kan blinke med øjet. Vær klar til noget what the fuck. Bad Bob er verdens hurtigste revolvermand.

OBS: Det første halvanden minut ævler han en del, så spol blot frem til 1:30, hvis du vil slippe for snakken. Han snakker blandt andet om, at skuddueller faktisk stammer fra cowboyfilm og at de aldrig har fundet sted i virkeligheden (det vidste jeg faktisk ikke … hvis det altså er sandt). Og så sammenligner han sine evner med lysets hastighed – hvilket er lidt sjovt 😛 Anyway, tjek verdens hurtigste revolvermand. Han er EKSTREMT hurtig! Det vilde er, at han kan ramme super præcist – spot on!

Bad Bob – verdens hurtigste revolvermand

5 tanker om “Verdens hurtigste revolvermand – Hoooly sh**”

  1. Haha… Det eneste han kan sammenligne sin hastighed med er lyset… Men han mener selv at han er “way beyond that”… Men jeg er da imponeret, jeg troede at det var en joke til at starte med, og han rammer ret præcist i forhold til hastigheden, hvis det da altså ikke er fup.

  2. det er fup hvis han var så hurtig ville han skyde sig selv i benet en pistol kugle bevæger sig med 300 – 400 meter i sek han bevæger sig med “lysets hastighed” 225.600 km/s
    altså han ville have pistolen i skeden igen ind kuglen kommer ud. !!!!! resultat ha ha ha ha ha
    han skyder sig selv i benet. i er for dumme og tro på det her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *