TORDENFLUER – trips, gnavpander, frynsevinger, nittinger – F@ck dem!

TORDENFLUER FORTJENER SPARK LIGE I NOSSERNE. DE SMÅ F@CKING SORTE INSEKTER SKAL F@CKING DØ! Faktisk hedder de rigtig Trips/Thrips (fra Wikipedia), men bliver kaldt alt lige fra tordenfluer, gnavpander, frynsevinger og nittinger. Kært f@cking barn har mange navne, eh?

Inde på den gamle bonusninja.blogspot.com-blog skrev jeg engang et indlæg om en flue – en tordenflue – som på ægte ninjamanér havde sneget sig ind i min stationære pc’s TFT-skærm. Guess what. Nu er det sket igen … på min MacBook 🙁 Som om, jeg ikke har haft nok problemer med min Mac i forvejen.

tordenfluer - thrips

Hvordan sikrer du dig mod tordenfluer?

Det gør du nemlig ikke! Er det ikke fedt?! 😀 Jeg har googlet lidt på det, og der er sgu MANGE, der har samme problem. Man kan ikke gøre en skid. De er så pissesmå, at de splatter ud bare man snitter dem, og så kan de komme ind de mærkeligste steder. Jeg tør vædde med, at de kan komme ind i dit r@vhul, selvom du har klamme, stramme cykelshorts på.

Dengang satte tordenfluen sig fast mere eller mindre midt på skærmen. Denne gang har den, til min “store lykke”, sat sig fast helt ude i højre side, hvor scroll-baren normal er placeret. Ikke så galt igen, men for helvede … Gid der fandtes tordenflue-sikrede fladskærme!

Beskyt dig selv mod tordenfluer: spark dem i nogersvinet lige så snart, du ser dem!
Farvel og Tupac Shakur!

2 tanker om “TORDENFLUER – trips, gnavpander, frynsevinger, nittinger – F@ck dem!”

  1. Vidste du at kaviar i virkeligheden bare er tordenfluer? En dåse kaviar indeholder millioner af tætpakkede tordenfluer.
    BTW pas på med at gøre en tordenflue aggressiv. De kan nemlig nedkalde lyn fra himlen, selv på en skyfri dag. Deraf navnet tordenflue, no shit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *