Min telefon spiller Tekken på PlayStation

Meget underlig overskrift; jeg ved det godt. Hvordan kan en telefon spille PlayStation? Tekken 5 på PlayStation 2, helt præcis. Meget mystisk.

I går sad jeg og øvede lidt Tekken. Jeg er begyndt at træne lidt igen, fordi jeg ikke klarer mig så godt mere, når jeg er til GameNights med de andre Tekken-nørder. Anyway … Jeg var i Practice Mode, og dér træner jeg så diverse ting mod en stillestående og inaktiv modstander. Jeg pauser, placerer min telefon ved siden af PS2-controlleren, stener lidt på nettet, og så ringer min telefon, mens spillet lige pludselig “unpauser”, og både min figur og modstanderen begynder at lave alle mulige moves :S Okay så … Jeg tager telefonen og snakker lidt med en ven.

I dag trænede jeg Tekken igen. Jeg pauser Tekken, skriver en sms, og i det jeg trykker “send besked” placerer jeg telefonen ved PS2-controlleren, and guess what. Jep – spillet unpauser, og det samme sker. Syret.

Nu ved du det 🙂

2 tanker om “Min telefon spiller Tekken på PlayStation”

  1. Strange. Jeg er virkelig dårlig til Tekken. Spillet har aldrig fænget mig, og kun Tekken 2 (tror jeg), fandt jeg sjovt hos en kammerat, der havde det til den første PlayStation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *