Tekken 6 DM – Finale i København

Danmarksmesterskabet i Tekken 6 blev afgjort sidste weekend, og hermed lidt info samt et forsinket tak til dem, der kom forbi og heppede på mig.

Vinderen af danmarkesmesterskabet i Tekken 6: Bloodline Rebellion og en PS3 Slim samt en rejse til London blev i år Mark Fuchs a.k.a. Den Skaldede Bødel, som mere eller mindre har domineret den danske Tekken-scene i hele 2009. Herunder kan du se en video fra eventen.

Tekken 6 turnering – Gamereactor

Jeg nåede desværre ikke til finalerne i denne omgang. Jeg blev slået allerede i tredje kamp af Casper a.k.a. Mujuru fra Kbh., som ligger på samme niveau som mig. Casper brugte den nye character Lars, som jeg slet ikke kender, og det gjorde tingene ret svært for mig, da jeg kun har spillet det nye Tekken i små 2 timer i alt inden turneringen. Det var en meget lige kamp, men Casper trak det sidste strå.

Gamereactor dur ikke til at arrangere turneringer

Lige lidt galde vedr. turneringen. Det er Gamereactor, der igen stod for afholdelsen af Tekken-turneringen. Jeg synes, det er superfedt, at de gider at stå for det, men efter at have afholdt så mange Tekken-turneringer – og sikkert også mange andre spilturneringer – burde de efterhånden have lært af deres fejl.

Hele setuppet var ren fail. Det hele foregik i Fona på Strøget, inde i et lille gamer-hjørne med 5 (eller var det 6?) PlayStation 3-konsoller fordelt på ca,. 30 kvm. Forestil dig så, at der lige skal være plads til f@cking mange mennesker på så lidt plads … Det er altså ikke fedt! Det var umuligt for andre at følge med i kampene, og i og med det var myldretid i Fona-butikken, var det bare ikke til at være nogen steder. Øv!

Med det sagt: Tillykke til Mark og alle dem, der gik videre til finalerne … og ikke mindst: tak til dem, der kom og støttede mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *