Danmarksmesterskab i Tekken 6 – Århus-kvalifikation afgjort

DM i Tekken 6 er i fuld gang – desværre uden en BonusNinja. Så hvad nu?

Jeg har ikke haft mulighed for at deltage i Århus her den 28. november, men næste weekend er chancen der stadig … i København, hvor finalen også finder sted. eXtremely spændende!

Fire mand videre fra Århus

Fra hver by – Århus og København – går fire mand videre, dvs. 8 i alt i den endelige finale. De fire finalister indtil videre:

MeisterDwarf (Rune Burgaard) – En hardcore meister med flere Tekken-år på bagen, og min kære “online brother”, som har DK’s bedste Law, no doubt.
Toxen (Michael Thodsen) – Toxen har nu været med i nogle år på Tekken-scenen. Han har skills, men praler ikke med dem som os andre. Om han deltager i finalen er desværre uvist.
Mark – DK’s sygeste spiller for tiden. Han lever for Tekken, og han er en klar favorit til at vinde hele lortet.
Søren – Ingen af os kender Søren, men han fandt mit indlæg om Tekken 6 DM på Google, kontaktede mig, og nu kender jeg pludselig en Tekken-spiller, som bor 5 minutters gang væk fra mig. Syret 🙂

Der er ingen videoer eller bileder fra Århus-eventet som det ser ud nu, men rygtet siger, at en eller anden har optaget nogle kampe … Tjah, okay. Eftersigende var der kun ca. 40 folk, som mødte op i Århus, men det skal nok blive større i København. Og mon ikke der bliver lidt ekstra medie-hype, fordi Sidney Lee deltager (hvis han overhovedet deltager).

Jeg har ikke engang prøvet Tekken 6 endnu, men MÅSKE får jeg prøvet det hos Søren (den ene finalist), hvis der da kan blive tid til det. Mine chancer er dermed ikke vildt store, men jeg har rutinen fra de andre Tekken-spil og så har jeg jo de der syge skills, som ingen kan matche. Eller noget?

Det bliver uden tvivl spændende. Denne gang kan jeg ikke tillade mig at sigte hovedet efter en førsteplads, for Tekken 6 er meget anderledes i forhold til Tekken 5. Men jeg vil gøre mit bedste og spille så Netto-billigt som muligt.

Ses vi?

2 tanker om “Danmarksmesterskab i Tekken 6 – Århus-kvalifikation afgjort”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *