Sunde opskrifter og sund mad

Sunde opskrifter er vejen frem til et bedre fysisk og mentalt velvære. Her finder du de fedtfattige opskrifter, du har ledt efter. Tab dig og få det godt med dig selv på en gang! Lækker mad på ingen tid. Tjek de sunde opskrifter her på siden.

Jeg har tidligere skrevet en artikelserie om den hurtige slankekur, som er ekstremt effektiv. Denne gang tager jeg fat i selve maden, som er en essentiel del af en hurtig slankekur. Her kommer sunde opskrifter del 1:

Flæskesteg på den sunde måde

Ingredienser:
– 1 flæskesteg
– 45 liter ostefløde
– Et egern fra Frankrig
– Nostalgi fra fremtiden

Fremgangsmåde:

Kog flæskestegen i 1 sekund ved -20 grader på din brødrister. Kom flæskestegen i et fad, og hæld derefter den sunde ostefløde ud over. Anret det hele på en gaffel. Tænk på et rart minde fra fremtiden, og lad egernet spankulere 17 gange rundt om retten.

Serveres med økologisk revede gazelle-nosser, en god vin og mad ud af huset 🙂

Konklusion

Sunde opskrifter er ikke en statshemmlighed; det bør de i hvert fald ikke være. Det er derfor, du her på bloggen vil kunne finde de bedste opskrifter, som giver dig et bedre liv. Denne yderst sunde opskrift er nem at følge; det er billig og sund mad. Ostefløden booster fedtforbrændningen, og egernets nærmest magiske egenskaber hjælper dig med at være mere aktiv på hektiske hverdage.

Følg med, når BonusKokken tager fat i flere sunde opskrifter. Velbekomme!

Læs også: Hurtig slankekur del 1

2 tanker om “Sunde opskrifter og sund mad”

  1. Uha, den glæder jeg mig til at prøve.
    Det var nemt nok at skaffe flæskesteg, ostefløde, minde fra fremtiden. Jeg har dog problemer med at få importeret et egern fra Frankrig. Jeg læste toldreglerne igennem, og der står at hvis man importer et egern fra Fransk-talende lande, så skylder man ham nede på havnen med læderjakken 18.000 kr.
    Kender du eventuelt en butik der sælger franske egern, eller kan man nøjes med egern fra Færøerne?

  2. Hm, egern fra Færøerne … de bidrager ikke optimalt til sunde opskrifter, men det er worth a shot! Jeg har læst i Illustreret Videnskab, at de booster aktivitetsniveauet med kun 73 % i forhold til de franske egern. Man kan dog konkludere, at det stadig er en sund opskrift. Færøske egern er faktisk et fint alternativ! Go for it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *