Sort tale

Sort tale er faktisk bare sort snak i forklædning. Forskellen på disse to er usårlig, såfremt der er tale om vundet medisterpøls’. Og med eders essens, kan man ej fornemme skinke i vest.

Thi sort tale betyder lykkelig viden med fransk holdning. Dansk Språgnävn synes (synsvinkel), at, at, at, sort snak skal hedde sort tale, så derfor prøver vi lige at skrive et blogindlæg med mening a la great Gilbert.

Hvad er sort tale så?

Man kan sige meget, hvis man har mange munde. Det er bevist i Jerusalem, og derfor skal vi ikke kimse ad sort tale, som jo essentielt skaber velvære for folk og fæ i næsetip-land. Muligvis og mynte er mit speciale. Hvad er dit? Jeg spørgsmåler bare.

Sort er i min mund, men menes der muligvis mere?

Jeg vil tage til takke, at sort tale skaber jobs i Sahara og fleksible gardiner med lakse-sjæl. Men det der med at drøfte mel og muligheder fra lolsk tanke, er mig en varm Føtex fra hede huse og gæve giraffers meninger om holdninger.

Ja tak. Men nu kunne jeg bare godt tænke mig at vide: Er sort tale det samme som L33T-mågens march mod mediteret mustache, eller driver du gæk og webshops med karate-gefühl.

Hmm… Svaret er vist bare “jaeh”.

6 tanker om “Sort tale”

 1. Det her mener jeg på den pæneste måde overhovedet, og jeg håber ikke at du tager det ilde op, for det er venligt ment: du trænger til at få noget indhold på siden. Nu har jeg læst en del af dine gamle ting igennem, og der tegner sig lidt et mønster; sort snak og et forsøg på at få flere reklamepenge er størstedelen af indholdet.

  Jeg forstår at du ønsker at tiltrække et publikum, og det er reelt nok, men du mangler dét, der skal få publikummet til at blive på siden. Sort snak er ikke særligt sjovt; det ikke kræver noget særligt at lave det, og en post som, eksempelvis denne, tager måske fem minutter at skrive. Det er hovedsageligt sjovt for dig selv (hvilket også er en god grund), men ikke nok incitament for den gennemsnitlige person til at bogmærke din side. Sort humor inkluderer også ordet humor; størstedelen af sort snak – indlæggene af denne art er udelukkende sorte.

  Lidt færre opdateringer med lidt højere kvalitets indhold ville klæde din side.meget, og jeg håber virkelig at det lykkedes for dig for din side er pæn og velorganiseret, og er faktisk godt designet.

  //VR

 2. Hej VR 🙂

  Velkommen til, og ikke mindst, tak for god feedback! 🙂 Jeg kan sige, at jeg har blogget under “navnet” BonusNinja Blog i mange år, og jeg har stort set ikke ændret min stil. Det kan mine læsere skrive under på. Det er først for nylig, at jeg sat reklamer ind på min blog. Og ja, jeg tjener lidt penge på den. Det synes jeg faktisk er ret fedt, og jeg lægger ikke skjul på det, overhovedet. Jeg råder andre til at bruge AdSense, for det kan betale en hjemmesides omkostninger. Det er faktisk meget få indlæg herinde, som er skrevet med henblik på at tjene lidt håndøre!

  Ja – min blog er meget søgeoptimeret, og jeg forstår at skrive til søgemaskinerne (Google), så mine indlæg kommer til at være på side 1, og sådan er det. Det er jeg kun stolt af. Jeg håber, at læserne lærer noget af det.

  Hvis du ikke synes, at sort snak (eller sort tale, som Dansk Sprognævn kalder det) er særlig sjovt, så er det sgu ærgeligt, for det er lige præcis det, min blog handler om. Sort humor og sort snak er den niche, jeg gør mig i, for det er den type humor, jeg elsker af hele mit hjerte (lol, det lød fesent, men det er virkelig sandt).

  Du synes, jeg mangler et eller andet, der kan få folk til at bogmærke min side, og det har du nok ret i (jeg er desuden mere interesseret i, at folk abonnerer på mit RSS-feed).

  Jeg er bare en ydmyg, random gut, der skriver, hvad jeg har lyst til, og det vil jeg altså ikke ændre på. Jeg vil bare gerne skrive sort, og jeg vil gerne finde andre mennesker i Danmark, der har med sort humor at gøre. På det område synes jeg, det går rigtig godt!

  Endnu en gang: tusind tak for din feedback. Den fik mig sgu op at ringe, men jeg er bange for, at du har misforstået bloggens primære formål.

  Til sidst et citat:
  Sort tale er livets essens, men mango-diller er vraget med relevans og snusfornuft.

 3. Nå ja: Du skriver, at der ikke er nok incitament for, at den gennemsnitlige person vil bogmærke min hjemmeside. Til det kan jeg kun svare, at jeg overhovedet ikke er interesseret i den gennemsnitlige person. Det er den slags mennesker, der synes, at sms-kædebreve er vildt sjove osv. Det er kedelige mennesker, og det er bare ikke mit publikum. Det undrer mig egentlig ret meget, at du ikke har kunnet ræssonere dig frem til det. Jeg er ikke mainstreamtypen, og det bliver jeg (forhåbentlig) aldrig, heh 🙂

  Og igen: tak for din kommentar! Jeg synes, det er super fedt med den slags feedback, for selvfølgelig vil jeg også gerne gøre noget for, at mine læsere får noget ud af at læse min blog, men det kan bare ikke være på bekostning af bloggens egentlige formål, som jo netop er sort humor og fucking underligt shit 😛

  – Jan

 4. den årlige vandmand!
  Så er det igen til til bananoptog på den berømte drømmetyksak i mands minde. Der vil blive serveret larve, og gå på trapper nede i kælderen.. HVIS du altså er rigtig velhavende !
  Kamelrytterne er igen linet op i år, såå din fætter vil græde hvis du misser denne enestående kanelsnegl !

 5. Hej Kia 🙂

  Velkommen til … og ved du hvad? Jeg er helt enig! Nyskabt skik bør åbenbart ikke altid anbefales af tavse munde. Puha da!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *