Interview med JalleMand

JalleMand er opfinderen af sovs, der kan downloades. Det er hans ideer og hans teknologi, der gør det muligt, at du kan downloade sovs i BonusNinja Webshop. Men hvem er JalleMand egentlig? BonusNinja Blog har fået æren af at interviewe det unikke individ, JalleMand! Her er en god omgang sort snak til dit hoved!

Herunder ser vi JalleMands andet jeg, også kaldet Begge-Peder.

Interview med JalleMand

Hvem er du, JalleMand?

Det er et spørgsmål jeg ofte har stillet mig selv – desværre er jeg vist lidt pisseflabet, for jeg har ikke fået noget svar endnu. Så det har jeg tænkt mig snart at sige til mig selv, at det er for dårligt – så må jeg se, om jeg gør noget ved det.
Men jeg har da en nogenlunde god idé om, hvem jeg er, altså ud fra mit spejlbillede. Ved første øjekast er jeg Mogens Langballe, men ser man nærmere efter, kan man også fornemme en god portion Réñè Splíf fra Ackqua og Tove Ditlevsen fra Herning (ikke henne med bøgerne) blandet godt op med den fede stemning fra Tappernøje Grusgrav og Lars Ulrik’s venstre stortromme. Det er ihvertfald hvad mit spejlbillede fortæller mig, men jeg er lidt påpasselig med at stole blindt på det, det fortæller mig – jeg synes nemlig det har en lidt underlig accent.

Hvordan kom du frem til ideen om, at man skal kunne downloade sovs?

Det var vel sådan set ikke så meget en idée, som jeg rigtigt kom frem til som sådan, med mere – nærmere mindre. På et tidspunkt i mit liv, hvor jeg opholdte mig meget på blandt andet togskinner, havde jeg en oplevelse, som for så vidt er sagen fuldstændig uvedkommende. Men bortset fra det, var det ret fedt. Ikke lige som den gang, hvor jeg fandt på tallet tre, bare for at opdage, at der var nogen, der allerede havde fundet på det i forvejen. Men nu er sovs jo en mere eller mindre konstant faktor i universet – der vil altid være sovs, forsinkelser og ugler i moser, så det er nogle af de få ting, man kan tillade sig at tage for givet. Derfor gav det jo også god mening at downloade Lé Sauce, da man efterhånden også tager internettet for givet – ihvertfald i store dele af den vestlige verden. Downloadable Sovs er endnu ikke noget, der kan fungere i hele verden, det er der utallige eksexempeller på i f.eks. de afrikanske lande, hvor de endnu ikke gider at tage internettet for givet. Men dér har man istedet fået trumfet gavekort til sovs igennem, ligesom IOUS (I Owe You Sauce) også er blevet et tilnærmelsesvis nostalgisk hit.

Tror du på forums og fynsk magi from Egypt?

Som min søvn altid sagde til mig dengang jeg var i praktik som lærling: “Der er mumlen i Humlen, men i nattens mulm og mørke kan al malm mærkes”. Det synes jeg er vigtigt at tage til efterretning – eller ensretning om man vil – når man taler forums. Forums (eller Phorums, af græsk: phorugium mums, betyder “hverdag på fransk”) er jo en vigtig del af stort set alles hverdag/verbum, også selvom man ikke lige tænker over det (eller slet ikke kan tænke overhovedet!). Den fynske magi sprudler af finske magistergrader, men jeg ved nu snart ikke med ham Egypt. Men en Phinsk Phorums, se(!), det kunne være frækt – eller om ikke andet så blot frygisk, men det er jo også en slags vejrmands mæske.

Nævn 1 eller lidt ting, som gør din karisma modig

Terpentin. Det er faktisk det absolut eneste. Nej ok, terpentin og teflon. Faktisk også Mozambique. Terpentin, teflon og Mozambique. Og indlands-is selvfølgelig, den med jordbærsmag. Nå ja, og så også fredags-Gud. Fredags-Gud er bare for fed. Og så fylder Fredags-Gud heller ikke særligt meget, man kan jo have Fredags-Gud med overalt. I modsætning til Mozambique.

Hvis du skulle komme med et foreslag, hvorfor ville du så det/den?

Jamen det er simpelthen fordi, jeg har lidt ondt i ryggen. Jeg skal altid komme med forslag, når jeg har lidt ondt i ryggen. Sådan er jeg bare. Det siger mit spejlbillede ihvertfald. Mit forslag er iøvrigt, at vi stemmer om det. Helst inden jeg går i koma, hvilket jeg har en plan om at gøre her senere på ugen.

Hvordan med det?

Tonsvis.

Læs også BonusNinja Blogs interview med Ottomaten – manden bag oldemor-videoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *