Straffet af Google

nooo

Howdy 🙂

Her er status for mit site KitchenGuide.dk, som jeg deltager med i AffiliateDM 2012.

Lad os gĂĄ direkte til det sjove:

Straffet af Google

30. september blev KitchenGuide.dk desværre straffet grumt af store G. Alle rankings røg af helvedes tid. Og nej, det er ikke fordi, sitet er nyt at rankings droppede … den slags SERP fluctuations ser meget anderledes ud.

Ny combine-feature får Sitexploration til at sparke endnu mere røv end før

I august 2010 skrev jeg mit første indlæg om SEO-servicen Sitexploration, og her antydede jeg – som sĂĄ mange andre – at Sitexploration ville gĂĄ en fantastisk fremtid i møde. Indtil videre har SEO-spĂĄdommen været sand. Heldigvis!

Torsdagstest: Hvor mange anslag i ALT-tag læser Google?

SĂĄ blev det tid til endnu en torsdagstest. Sidst skrev jeg om title-tag, i dag handler det om ALT-tag.

Hvis du vil ha’, at Google bedre kan forstĂĄ, hvad et billede forestiller eller prøver at udtrykke, er det en god idĂ© at udfylde det pĂĄgældende billedes ALT-tag ud med lidt beskrivende tekst. Men hvor meget tekst kan du skubbe ind i dette tag, inden Google siger: “Jeg læser ikke videre herfra”?

Torsdagstest: En sidetitel pĂĄ 300 anslag – gĂĄr det pĂĄ Google?

Nu må jeg vist hellere komme i gang med at skrive herinde, inden bloggen falder helt i søvn. Så hvorfor ikke lægge ud med en bette SEO-relateret test from real life.

Google viser – som du mĂĄske ved – op til 70 anslag af en sidetitel ude i de der søgeresultater. Fedt nok. Men hvad nu, hvis du har en sidetitel pĂĄ eksempelvis 300 anslag? Læser Google sĂĄ dem alle sammen? Og kan du ranke pĂĄ eksempelvis ordene “svedige sigøjnere pĂĄ tilbud”, hvis ordene befinder sig langt henne i en 300 meter lang sidetitel?

Sitexploration sparker røv

Hvis du følger diverse danske blogs om SEO, har du helt sikkert ogsĂĄ hørt om Sitexploration – et dansk udviklet SEO tool. Jeg har arbejdet med Sitexploration i et par mĂĄneder, og hermed kommer et par ord fra mig om, hvad du fĂĄr for pengene, hvad du kan forvente af kommende opdateringer, og sĂĄ er der ogsĂĄ en lille surprise til sidst i indlægget.