Lav dit eget social bookmarking-site i WordPress

Det vrimler ikke ligefrem med social bookmarking-sites i den danske internetsfære. Vi har aNyhed.dk som nr. 1 (et lækkert site, i øvrigt), Favo.dk som nr. 2 (der er fyldt med spam) og Socbo.dk (som kører med nofollow pĂĄ links) … og hvad er der ellers? Alle tre sider er lavet af den samme mand, Claus Heinrich. Lad mig spørge igen: Hvad er der ellers?

Jeg synes, der mangler nogle gode social bookmarking-sites, og derfor er jeg gĂĄet i gang med at arbejde pĂĄ et helt specielt site, som er baseret pĂĄ et WordPress plugin.

TDO Mini Forms

TDO Mini Forms er et WordPress plugin, som kan lave dit site om til et vaskeægte social bookmarking-site. Faktisk er der rigtig mange muligheder med dette plugin; du kan kan også lave en artikeldatabase, hvis du er lidt kreativ.

Egentlig vil jeg ikke skrive sĂĄ meget mere om dette plugin … eller om mit kommende site. Men jeg synes, du skal tage tage et kig pĂĄ TDO Mini Forms, hvis du overvejer at lave et social bookmarking-site.

I tilfælde af, at du har problemer med at bruge TDO Mini Forms

Jeg havde selv nogle opstart-problemer. For at TDO Mini Forms skal virke, skal du oprette en sĂĄkaldt default user, som ikke har nogen rettigheder pĂĄ din WordPress-installation. Du kan fĂĄ TDO til at oprette brugeren automatisk – men det virker bare for alle. SĂĄ hvis du fĂĄr en fejlmeddelelse, skal du blot sørge for, at du gĂĄr ind under users/bruger, og derefter tjekker, at der er oprettet en default user, som absolut ingen rettigheder har (i WordPress-sprog: en bruger med “ingen rolle pĂĄ dette websted“). Hvis brugeren har rettigheder, sĂĄ slĂĄr du dem blot fra … og gemmer. Og tjek lige igen, efter du har gemt, om det ser rigtigt ud; det gjorde det nemlig ikke ved mig, da jeg gemte første gang.

Anyways … Farvel 🙂

2 tanker om “Lav dit eget social bookmarking-site i WordPress”

  1. Rigtrig fedt indlæg. Jeg er nemlig igang med at lære at bygge backlinks til min side, og havde derfor hørt om social bookmarking. Tak for det.

Læg en kommentar NU!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.