Sjovt grin og latterens sundhedsfremmende egenskaber

Et sjovt grin kan man da ikke stå for. Latter har faktisk ekstremt mange sundhedsfremmende egenskaber – det styrker blandt andet immunforsvaret, kredsløbet og hjertemuskulaturen. Cool. Læs eventuelt mere om latter her på De Lattergales hjemmeside. Men nu handler dette indlæg så ikke om latterens fordele, men det at have et sjovt grin.


Hvis det at grine er sundhedsfremmende, er det så EKSTRA sundhedsfremmende, hvis man har et sjovt grin? Nå – måske ikke 😛 Jeg synes i hvert fald, du skal tjekke de her videoer med folk, der har et sjovt grin. Det er rimelig fucked.

Sjovt grin nummer 1

Seriøst … hun lyder som en delfin eller et mærkeligt søvæsen :S

Sjovt grin nummer 2

Der går lige ca. 30 sekunder, inden hun virkelig fyrer den af med den sygeste lol-suppe 🙂 Den her video dukker op på første side, når man googler på “sjovt grin”, så måske har du set den før.

Klassikeren: Jamaican Tour Guide

Den her måtte bare komme med. Spol 50 sekunder frem for at slippe for en masse ævl. Den er rimelig gammel, så du har muligvis set den før. Men fårk, et fantastisk grin 😀 Det kan man da kun blive glad af at høre.

Og husk det gamle ordsprog: Det er sjovt at grine sjovt, men ufoer er sjældent et synsk bevis (Beavis?)

Tak til JalleMand for de frække links.

En tanke om “Sjovt grin og latterens sundhedsfremmende egenskaber”

  1. Hehe, jeg har også fået bekræftet at jeg lyder som en retarderet sæl, når jeg griner – op til flere gange endda! Måske skulle jeg blive e-celeb, :O?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *