SEO-DEO – din SEO-deodorant!

SEO-DEO er ikke bare en deodorant, som får dig til at dufte af ren lækkerhed … det er også en deodorant, som helt naturligt giver dig topplaceringer i Googles søgeresultater. Ikke dårligt, hva’?

Har du et website, har du sikkert også et ønske om at ranke højt på helt bestemte keywords. Jow-jow! Men måske har du ikke lige et authority-site med 10+ år på bagen og 5 milliarder backlinks. Surt for dig, eller hvad? Niks og nuller-naller, for med SEO-DEO SEO-deodoranten kan du opnå det uopnåelige! Crazy shit, manner!

Sådan virker SEO-DEO – Det er bare nemt as hell!

seo-deoDer er én forudsætning for, at SEO-DEO kan tage effekt, og det er armhuler. Har du armhuler, kan du også sprøjte en bette SEO-DEO lige der, hvor lugten er værst, og det er faktisk nok til, at du kan outranke Wikipedia og alle de andre fesne sites, som bare tror, at de kan hapse alle de syge topplaceringer. Fools, siger jeg bare. De får fandeme baghjul!

SEO-DEO er nem at bruge!

Du køber bare en SEO-DEO med dit keyword, og så sprøjter du den på.

Eksempel:

Vil du ligge nr. 1 på søgeordet Bubber (et meget eftertragtet søgeord), så sender du bare en sms til 112, skriver Bubber som besked, og så får du tilsendt en næsten gratis* deodorant.

* SEO-DEO koster 10 milliarder kroner … i 1-kroner 🙂

Raktig go fornøyelze!

12 tanker om “SEO-DEO – din SEO-deodorant!”

 1. Hej Jimi 🙂

  Velkommen til!

  SEO-DEO koster 10 milliarder kroner i 1-kroner; derfor dur det ikke med netbank. Der kommer en stor skaldet gut forbi din dør en af dagene, som vil opkræve pengene.

  Det skal lige siges, at har man ikke pengene parat ved døren, får man en sherifstjerne, et trælår og et spark i nos’ … på én gang.

  Hygge-hejsa, og god fornøjelse med de høje placeringer!

 2. He he 🙂

  Jeg tænkte nu mere på at NÅR jeg havde betalt for at ligge nr 1, at jeg så bare skulle læne mig tilbage og tjekke netbank, og huse på Strandvejen ?

  Jeg har faktisk 10 milliarder i 1 kroner fra min ” bliv rig på enarmede tyveknægte ” fidus. Det virker !!! Overfør 1500,- kr NU til min bankkonto, og jeg skal fortælle jer hele den hemmelighed bag enarmede tyveknægte,som “de” ikke vil have i hører

 3. Hah 😛

  Enarmede tyveknægte er helt sikkert vejen til rigdom og lykke. Jeg har i øvrigt altid været helt vild med den slags. Bare den der fantastiske atmosfære, hvor tyk cigaretrøg, ølvom, armhulesved og rystende ludoman-hænder smelter sammen i et mørkt og skummelt rum, får mig til at tænke “Yes, mand, det’ livet! Snart bliver jeg rig!!!”

  Anyways. Det var så mig, der misforstod 🙂 Du læner dig bare tilbage, og inden længe vil pengene strømme ind på din konto.

  Alle de der SEO-eksperter tror, de er så smarte med deres “Ingen kan garantere en førsteplads på Google” osv. SEO-DEO skal nok få dem på andre tanker.

  Jeg skal i øvrigt lige have dit kontonummer, så jeg kan lære “den enarmede hemmelighed”!

  Jeg tænker i øvrigt: Bliver man bedre til at spille enarmet tyveknægt, hvis man kun har én arm? Dét er måske hemmeligheden??

  Hygge 🙂

 4. Jeg har prøvet den, og det virker fantastisk. Mit primære nøgleord er Google og jeg gik fra side 100 til 40. Nu har jeg bestilt en helt vognlæs og brugt alle mine penge på Deo og lakridspiber. Så burde den være hjemme, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *