Pizza Top i Kolding sutter røv

Oh well – endnu et f@ck-up i forbindelse med en Just-Eat-bestilling. Sidst var det Masis Pizzaria (gratis stavefejl inkluderet), jeg skrev om; denne gang er det om Pizza Top i Kolding, som på INGEN måde består BonusNinjas test.

Masis Pizzaria har jeg været fuldt ud tilfreds med, indtil den dag, hvor de “glemte” at komme med min mad. Jeg vil stadig anbefale stedet, for pånær den ene gang, har alt været fint.

Pizza Top er ikke toppen af poppen

Pizza Top er en helt anden sag. Maden var en hel time forsinket, og ikke nok med det, havde de glemt at tage drikkevarerne med. Jeg sidder i skrivende stund og venter på mine drikkevarer, som skulle have været langt nede i min hals (kinky?) for en milliard år siden. Svaret fra udbringeren var: “Øhm, jeg ser lige på det. Kommer tilbage.”

Mens vi venter

Mens jeg venter på drikkelse, kan jeg jo nyde maden. Eller hvad? Næh … Maden er ren poop. Pizzaen er deform og mindre end en dværgs pik. Sandwichen mangler sin bacon. Burgeren smager af pap.

På Just-Eat kan man bedømme “restauranter”. Jeg kan faktisk bedømme Pizza Top lige nu, men jeg vil gerne vente til jeg har fået HELE min bestilling.

Hov! Klokken er 19:21, og nu kom manden med mine drikkevarer. Jeg bestilte lortet kl. 17:12.

Madstederne i Kolding er ikke noget at råbe hurra for.

Inden, jeg afslutter dette indlæg, skal det siges, at jeg normalt ikke er typen, der brokker sig. Næste gang vil jeg love at komme med en anbefaling af Danmarks bedste pizzeria. Det ligger i København, og mere vil jeg ikke afsløre.

BrokNinja takker af!

7 tanker om “Pizza Top i Kolding sutter røv”

 1. Hej Jan!
  Kan personligt ikke huske at jeg har prøvet Pizza Top. Vi “plejer” at få pizza fra Sason og det har været udemærket og ofte levering før tid. Førhen gik jeg tit på Azadi, de laver en kanon god pepperonipizza, men siden jeg fik madforgiftning/maveinfektion efter at have spist derfra, er det som om det som om appetitten har svigtet! 😡

  Del gerne hvis du finder kongepizza-stedet! 😉

 2. Hej Karina, og velkommen til 🙂

  Det med maveforgiftning og Azadi er i hermed noteret 😐

  Jeg skal nok sige til, hvis jeg finder det perfekte sted. Rådhus Pizzeria kan nogle gange godt lave noget godt, men det svinger meget, desværre. Og hvis man endelig skal bestille derfra, så skal man huske ekstra ost – ellers bliver det for tørt.

  Den bedste pizza, jeg indtil videre har smagt i Kolding, er min egen 🙂 Billeder og opskrift kommer op på bloggen på et tidspunkt.

 3. Hej .jeg har læst det du har skrevet. Jeg plejer og købe pizza ved dem. Jeg har købt pizza ved dem ca. Et år og jeg har altid være tilfreds. De er så søde mennesker. Jeg købt faktisk deepan pizza igår. Det var lige så gode som pleje og være. Hvis deres mad ikke var gode så ville jeg aldrig kører fra vejen til Kolding til at købe pizza. Ruth

 4. Hej Ruth

  Tak for din ærlige kommentar 🙂

  Mit indlæg her er skrevet i 2009, og vi skriver snart 2013 – så det er trods alt noget tid siden, og tingene ændrer sig. Jeg er i øvrigt for længst flytter fra Kolding, så jeg har faktisk ikke så meget at sige i den sag.

  Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft positive erfaringer med Pizza Top 🙂

  /Jan

 5. Hej Jan, jeg kan godt forstå at du var sur på dem, men jeg kan bare husk såden en pizza har jeg kun spist i USA, men nu kan jeg får lige så gode som det var i USA. Jeg anbefaler når du kommer til Kolding prøve og købe pizza ved dem. Gode aften

 6. Hej jan

  Hvis du skal smage en rigtig god pizza hvor man absolut ikke går på kompromis med kvaliteten af råvarerne skal du prøve Victoria pizzaria i strandhuse (lyshøjvej)

  De er en anelse dyrere en mange andre steder men det er hver en krone værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *