PaintRoll: RickRoll dine Nintendo-venner

Hvis du ikke aner, hvad det vil sige at blive RickRoll’d, så er det bare surt for dig. Men her kommer et tip (det er også lidt et trick), som du kan bruge, hvis det er, at det er, du vil bruge det.

Tricket (og tipset) bør anvendes on Nintendo-folk only, og især på dem, der også er til retrospil. RickRoll dine Nintendo-venner i dag, og gør dit liv sjovere:

PaintRoll’d

Det er tr00, det er 4 real. Hej, ses.

14 tanker om “PaintRoll: RickRoll dine Nintendo-venner”

 1. Heh, ganske sjovt.

  Det er dog (som du nok ved) ikke den originale udgave af spillet, men køres på gennem en computer.

 2. – Yes.. Det er fantastisk. Intet mindre.

  – Er dette på nogen måde fremprovokeret efter at jeg postede i gæstebogen? 😛

 3. Haha! Ja, det er fremprovokeret efter din kommentar, og det passede perfekt, fordi jeg netop her i weekenden havde set Mario Paint-udgaven m/

 4. Så mangler vi bare at lave en version i Guitar Hero. På lydsiden bliver det nok henomkring det samme alligevel :/

 5. Jeg er ikke sikker, men så vidt jeg ved, kan man ikke lave så “avanceret” musik i det originale Mario Paint-spil; jeg har nemlig set flere af denne slags på YouTube, hvor folk altid skriver “Fake!” etc. i kommentarfeltet.

  Du kan også se, at der står “Download/Upload” oppe i hjørnet. Mig bekendt havde NES’en ingen internetforbindelse 😛 (men det havde den japanske Famicom vistnok, bare meget simpelt)

 6. Man kan sagtens lave det der i Mario Paint (og Guitar Hero 😛 ). Det er gooodt nok mange år siden, jeg har haft fat i Mario Paint, men jeg er ret sikker, at det kan lade sig gøre. Kan ikke se, hvordan det IKKE skulle kunne lade sig gøre.

  Ja, jeg har også set “Download/Upload” oppe i hjørnet 😛 Ved ikke, hvad jeg skal sige til det, for kan ikke huske spillet, men download og upload behøver ikke have noget med internet at gøre … men du har nok ret i, at det er en speciel version, der er afviklet på computer (har lige tjekket YouTube-videoer af MP, og der står ikke noget med Download/Upload, heh.

 7. Som spil-nørden jeg nu engang er, må jeg ærligt tilstå, at jeg aldrig har spillet meget Mario Paint – hvilket er ærgeligt, for det skulle efter sigende være et af de spil, som folk husker i et positivt skær…

  Efterhånden har Mario også fået en negativ klang i mine ører; hvor meget kan Nintendo efterhånden udvide ringmusklen på den stakkels maskot? Der er efterhånden ingen spilgenre Mario ikke er blevet kastet ud i. Og jeg mener det på den mest negative måde overhovedet 🙁

 8. Mario Paint er crap 😛 Og det udkom endda på et super dårligt tidspunkt, hvor mange allerede havde en pc med et tegneprogram, der kunne slå Mario Paint med flere længder. Tegneprogram på en SNES er fucking fail :/ Musikprogrammet er muligvis det dårligste nogensinde, og det ekstra fluesmækker-spil, som er med i “pakken”, er sgu heller ikke noget at råbe hurra for.

  Jeg er helt enig mht. malkningen af Mario. Gad vide, hvornår han bliver den nye character i Tekken.

 9. – Se DET spil ville jeg til gengæld købe. Bare for at slå hans “it’s a me, Mario!” ned i maven bare én gang.

Læg en kommentar NU!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.