WordPress 404 Error Page – Stop udryddelsen af Det Finske Marsvin!

Det gik lige op for mig, at min 404 Error Page ikke virkede. Dengang, den virkede, dukkede der en Rick Roll-video op. Det er jo ikke sjovt.

Nu har jeg så prøvet at gøre lidt mere ud af siden, hvor jeg prøvet at forklare om den tragedie, som meget snart kan ramme os alle. Faktum er, at Det Finske Marsvin er ved at uddø, og hvis ikke du og jeg gør noget ved det meget snart, så står vi altså overfor en katastrofe, som er irreversibel.

Tjek min 404 Page her: https://www.bonusninja.net/404

404 Error Page i WordPress

Nu nævner jeg ordet WordPress i overskriften. Det gør jeg fordi, at ikke alle WordPress themes kommer med en 404-side. Vil du ikke rode rundt med noget kode, findes der sikkert nogle plugins, der kan gøre jobbet. Jeg foretrækker dog at kode tingene selv, og så er det jo godt, at WordPress Codex kan være behjælpelig. Husk også, at du med All in One SEO Pack kan ændre sidetitlen for din 404-side.

Har du selv en kreativ 404-side, så smid da et link i kommentarfeltet 🙂 Tjek også den her 404-side fra NPR.org.

2 tanker om “WordPress 404 Error Page – Stop udryddelsen af Det Finske Marsvin!”

  1. Jeg vidste slet ikke at det stod så slemt til med Det Finske Marsvin, men mit SMS-forburg er også faldet meget på det sidste, så det er jo bl.a. min egen skyld 🙁
    Min 404-sider pt. bare et halv-stenet billede. Når engang mit “rigtige” design er færdigt vil jeg finde på noget sjovere at putte på.

  2. Skam på dig! Stakkels marsvin 🙁

    Jeg tjekkede faktisk din 404-side, mens jeg var ved at skrive det her indlæg. Kan godt lide den sidste linje 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.