Vittigheder er ikke sjove

Vittigheder har, for mig, altid været røv kedelige! Jeg kan ærlig talt ikke huske en eneste vittighed, som har fået mig til at grine højt. Nogle vittigheder kan da godt være lidt sjove; men kun nok til, at jeg trækker på smilebåndet. Og jeg snakker altså om de der klassiske vittigheder, hvis du skulle være i tvivl. Hvis du kender nogle gode vittigheder, er du velkommen til at skrive dem til mig.

Vittigheder i sms … nej tak!

De værste vittigheder er dem, man får sendt i en sms. Jeg svarer ALDRIG tilbage på sms-vittigheder. Jeg har aldrig hørt en sms-vittighed, som har fået mig til at trække bare lidt på smilebåndet. Sort humor og sort snak, ja tak! Vittigheder ka’ sutte min magiske Egon!

Hvorfor er vittigheder så så kedelige?

Tja … jeg har så ikke lavet research, men mit bud på, hvorfor vittigheder så er så kedelige, er så fordi, de lugter af gammel, gusten gnu og brugt balsam fra en biskops betændte biceps. Okay, jeg indrømmer, at jeg faktisk har foretaget en del research.

Sådan skal ægte true vittigheder lyde: En burger, en ræv og en røv går ind på en bar. Baren siger: “Great!”

Nej, FFS! Ikke engang det er sjovt! :S

Vittigheder er bare ikke sjove. Punktum.

Punktummer kan i øvrigt købes i vores formidable webshop lige nu. Afslut dine sætninger med et punktum – I DAG!

donald trump

glad blogger

8 tanker om “Vittigheder er ikke sjove”

  1. Jeg må indrømme, at vittigheden med baren var hylende morsom, i mine øjne – men det var jo også ret så sort humor. Jeg elsker sådan noget…

  2. Waffles?…. I BE HAVIN’ A WAFFLE, MON!!!

    P.S

    Tjek lige Larsen ud i bikini! *rauwr* Dér har vi en behåret mand :)A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.