BonusNinja er den nye spåkone på nettet

Jeg synes jo, at sådan noget med at få websider til at ligge højt på Google (søgemaskineoptimering) er vildt spændende, og denne gang har jeg formået at ranke højt på en lidt underlig søgeordssætning … For nogle dage siden skrev jeg indlægget om Peter Answers, og nu ligger det nr. 4 på Google, hvis man søger på “gratis spådom”. Prøv selv at se ved at klikke her. Well, jeg synes i hvert fald, det er lidt sjovt, for jeg tror overhovedet ikke på spådomme, og min blog har absolut intet med den slags at gøre. Det er ikke så svært at ranke højt på netop denne sætning, bl.a. fordi, der er kun 57.700 sider, som er relevante for den. Nå ja… Side nr. 3 linker i øvrigt til min side, og de to øverste sider er ikke danske. Så hvis en dansker søger på “gratis spådom”, hvor tror du så, vedkommende ender?

Jeg har taget et screenshot, for at forevige dette gyldne øjeblik. Jeg håber, min placering vil generere noget mere trafik på bloggen 😛

Hils dit knæ 🙂

4 tanker om “BonusNinja er den nye spåkone på nettet”

  1. Hvilket et af mine knæ, Martin eller Charlotte? Du skal i hvert fald også hilse dine, fra os alle sammen!

  2. Jeg spår at det ikke vare ved (skummel latter indsat).

    I øvrigt er spådom ikke mere værd end gratis, faktisk burde de nogle gange betale for at spå, fordi det har skadet mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *