Rumbarberet

Rumbarberet er sgu et ret fedt ord. Er du fuldstændig rumbarberet, eller hvad?

Når man googler på “rumbarberet”, dukker der i skrivende stund kun 5 resultater op, som indeholder ordet rumbarberet. Det synes jeg, er spændende, men også lidt uspændende! Målet med dette indlæg er at give et gratis bidrag til det mangfoldige internet. Ved at udgive dette indlæg, tilføjer jeg ganske enkelt noget helt fantastisk og ekstraordinært.

På grund af mig, findes der nu mange flere sider, som er relevante for det fornemme ord: rumbarberet (tjek Google-søgningen her). Brug ordet rigtig meget fra nu af. Lov mig det! Ellers er du sgu rumbarberet.

Tak for müssli

3 tanker om “Rumbarberet”

  1. Desværre er der nu lidt flere end 5 resultater på en søgning på ordet rumbarberet. Men måske er den simple grund til at der ikke er flere, at det i virkeligheden i en eller anden grad bare er en misforståelse af ordet rundbarberet, som i skrivende stund giver 12.000 resultater på google. Men tillykke med forøgelsen i antallet af hits på ordet rumbarberet.

  2. Hey TP 🙂

    “Desværre”?? Nej, nej! Er du rumbarberet, mand?! Meningen er jo NETOP at sprede ordet!! 😉 🙂

    Om det rent faktisk er en misforståelse af ordet “rundbarberet” kan jeg ikke sige. Ordet, JEG har fået overleveret, er “rumbarberet”. Det er meget muligt, det er en misforståelse; i så fald synes jeg, det er en superfed misforståelse! 😀

    Så lad os holde fast i ordet … Rumbarberet er nemlig just perfect <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.